Körkort!

Fyyyfan såå jävla skönt alltså, klarat körkortet nu.. Kan inte med ord beskriva hur skönt de känns, men tycker de ändå känns lite skumt att man sitter och kör utan nån bredvid! :) Aja, kul äre iaf!
Efter många timmars bilkörning så är jag hemma, så nu har jag kopplat i tvn och hemmabio paketet så nu lägger jag mig och kollar film och sover! :)
Puss!

Hm..

Don´t kiss a boy who eyes are black.
He kiss you once and never come´s back.
Don´t kiss a boy who eyes are brown.
He kiss you twice and then live town.
Don´t kiss a boy who eyes are green.
He kiss you once and then finds another queen.
Kiss a boy who eyes are blue.
He kiss you back and then always love you.

Tomt..

Jahaja, igår var de massa flyttande igen, tog de mesta från köket, har 2 kartonger kvar som är packade.. Sen tror jag mest de är papper kvar..
Blev 2 svängar till Brännberg iaf, första gången med enbart bil, andra gången lånade vi Ulli och Johan's släp och tog resten i källaren..
Snacka om att de är tungt att flytta, även fast vi bara bär kartongen och sånt, först packa allt sen ner från andra våningen.. FYFAN!!
Gruvar mig tills vi ska börja ta dom tunga grejerna alltså, hemskt!!

Nu ska jag försöka vakna till liv och klä på mig, blir Luleå om 1 timme och 30 minuter eller nå sånt..
Nu taggar vi, måste klara de den här gången alltså!!


Förresten, tack till Peder som var snäll och ringde och väcka mig! :)

Ha en bra dag allihopa! :)
Puss!

Midsommar afton!

Grillade med morsan, Mats, Anna och Nils, vilket var både gott och trevligt! :) Sen for jag, morsan och Mats och fiskade fick väl kring 25-30 fiskar innan de var klart! :) Najs de!
När vi kom hem från fisk turen så gick jag och tog en varm skön dusch med tanke på att jag bara klagade på att jag luktade fisk slem! HAHA! bläää..
Sen kom Emma och hämtade mig så vi for till stan och packade och sånt, sen slutade det med att vi for till Alträsk igen! :) Fast andra sidan Alträsk, så vi for till Tom och Lotta där de var trevligt folk, surrade på och hade trevligt!

Tom och Lotta är helt klart dom bästa! De bara är så... Ni är guld! <3

Sen idag så har vi hållt på att packa när jag väl vaknade vill säga, och kört 2 flytt lass till Brännberg.. Så är bara dom tyngre grejerna kvar i tv rummet nu!
Sen for vi till Peder och Carina's stuga, riktigt trevligt där uti Vedafallet! =)

Så nu blir de väl att sova så man orkar upp och plugga teori och packa lite senare.. :)
Natti natti.
Puss!


Hata!

Kan inte annat än känna hat mot vissa idioter alltså, så satans nyfiken man får vara!!

Torsdag!

Inte skrivit på ett tag nu, haft fullt upp med att plugga teori, på måndag är den stora dagen.. IGEN! haha, aja.. Hoppas de går bättre nu än va de har gjort : )
Just nu är de massa folk här som firar morsan, eller massa och massa.. Men Anna, Nils, Tyra och Åke.. Kommer några sen också!
Tycker verkligen synd om morsan idag alltså, först massa folk och massor att göra, sen kommer jag då.. Som har feeeeetaste överskotts energin! haha..
Jag föreslog till Anna att vi skulle dra ett rullskols rally på byn, men de var inte så populärt :( trååkigt värre..
Kanske skriver sen en sväng :)
Puss!



Grattis!

Grattis mamma på födelsedagen!! Hoppas du får en bra dag.. :)


Sally! <3



Jag och världens finaste Sally! <3

Utan dina andetag!


Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Regn!

Har seriöst regnat hela förbannade dagen, så jag beslutade mig för att stanna hemma i lägenheten och börja packa.. Men att man ska behöva en instruktionsbok på att fälla ut en kartong, då är de fan illa!!
Så nu är man i byn igen iaf, blir att käka middag och spela lite sims tror jag närmare bestämmt, kanske en sväng på gymmet också! :) De återstår att se, men hade varit grymt skönt!
Nu låter de som middag, fett najs.. För jag är grymt hungrig!
Puss!

Män med uniform!

Alltså, nu är det ju så här... Jag känner ju en polis, (som dock försöker göra allt för att sätta på mig, vilket han inte lyckas med så bra... De kommer aldrig ske!) Sen känner jag ju världens bästaste och gooaste ambulans förare, men jag känner ingen brandman.. Så nu pojkar och flickor ska jag börja söka efter en brandman.. Okej, inte JUST precis nu, men sen nån gång :) Och de är bara för att jag kan! :) på tal om ingenting, så känner jag 2 poliser...

"Aaaaaj, jag bröt pungkulan!"

Hahahahaha, precis suttit och haft... hmm! "dejt" med Emma på skype.. Suttit och gormat som fan nu ett tag eller en timme kanske tillå med.. Tycker dock synd om henne, hon börjar jobba klockan 6 :P haha..
Iaf så hon ska ge en pung spark till en snubbe, bara för att hon kan typ.. och då kommer de typ "aaaaaj, jag bröt pungkulan!"  sen börja båda asgarva, för vad jag vet så kan man inte bryta pungkulan... Men de lät kul iaf, och ont skulle de nog göra med tanke på att han skulle få en spark med stålhetta skor.. stackars kille alltså :/

Förutom de så for jag och Emma till A och hälsade på igår, drack nån öl och surrade.. Eller jag och A drack nån öl :) Sen hämtade vi T och J, så de var ju trevligt de också.. =) For från A kring 2:15 tiden kanske, skjutsade hem T och J.. Sen kaffe hos lill T =) Vilket också var väldigt trevligt, han är som la frän måste jag säga, om inte annat så äre grymt kul att gorma med han, man kan ju liksom inte göra annat än skratta.. : ) haha!

Idag har de inte hänt så mycke iaf, varit segare än segast typ.. Hemskt!!
Emma for till Kiruna idag iaf, och jag skulle åka me henne ner till stan, men stannade kvar uti byn.. Tyckte som att de var kuligare att sitta här än att fara hem till en död lägenhet.. :) Så Emma fick fixa åt katten, och jag var här och kramades med mannen i mitt liv.. (Zacke), var inge kul när han såg så ledsen ut när man skulle fara :/

Måste säga att de är ett jävla piss väder ute iaf, inte sååå jätte kul när de regnar nu.. Kan ju vara liite sol iaf, men inte så här satans varmt som de har varit nu ett bra tag.. Blir bara jobbigt då liksom!
Nä men om man kanske borde ta och sova, åker ju med Mats till stan kring 6:15 på morgonen.. Sååå, klockan ringer 5... SUCK!!
Men vad gör man inte för att klara den där jääävla teorin, hoppas på ett jobb snart också alltså.. Ska jag gå hemma länge och bara gå, så kommer jag ju bli jävlart tokig!! Förutom nu när de blir flytt och så, då kan de vara bra att vara arbetslös, slippa stressa hem efter ett jobb för att hinna packa lite för att de inte ska bli för sent åsånt..

aja, nää nu ska jag ta och sova.. :) Sov gott..
Puss!


Sovmorgon!

Tog en redig sovmorgon imorse, eller förutom när morsan kom och väckte mig för att jag tydligen hade ställt väckar klockan och jag inte hade ett minne av de och vaknade inte av den för den delen heller.. haha! :P Dåå är man trött, fast är inte såå ofta jag vaknar av klockan :S
Blir snart att sticka till Älvsbyn och handla lite, sen hem till byn igen och grilla.. Huur satans gott ska inte de bli egentligen, typ massor! :)

Så ska väl ta och dra på mig nå kläder, och fara så man får de bort gjort.. Ha en bra dag allihopa! :)
Puss till R!

Lägenhet..

Jahaja, ligger och kollar på lägenheter igen... För ovanlighetens skull, men finns ju fan inga, eller jo några stycken.. Men antingen är dom för dyra eller så är de på helt fel ställe!
Har just suttit och spinkat på hitta.se, och insåg att jag HITTAR till Emma's nya lägenhet, typ enda stället jag hittar till utantill i Kiruna.. Haha!! Som sagt, jag och lokalsinne, de är fan ingen bra kombination.. Och eftersom att jag är arbetslös så spelar de ju liksom ingen roll va jag kommer göra närmaste tiden, förutom plugga till körkortet, men efter de.. Så då kan jag ju tala om att jag kommer nog vara och våldgästa hos Emma ganska mycke, just för att hon är min absolut bästa vän, åh jag kommer sakna henne och för Sally's skull också.. Ja menar, visst de är Emma's hund egentligen men har ju också varit med från början när de gäller henne, åh att inte ha nån snarkandes gris brevid i sängen kommer bli tomt.. + hon kommer alltid vara till en liten del "min bebis" också.. De bara är så... :)

Hade jag haft ett jobb nu, så jag fick ta lån.. Så kan jag ju meddela folket att jag skulle inte sökt en lägenhet iaf, då hade jag köpt hus! Fyfan så skönt de hade varit, hade ju verkligen inte klagat.. En sådan grym frihet,..
Kollat lite på några lägenheter iaf, hittat en liten och gullig faktiskt.. Mitt i stan, dock bara 30m2 men efter som att de är väl bara jag som ska bo där, så då spelar de ju ingen roll, är en 1a vid coop..
Och de komiska är att när jag börjar kolla lite närmare på adress och sådant, så är den i samma hus som min tremänning bor i..  Åh när jag kollade ytterliggare lite närmare så är de på SAMMA våning, så har räknat ut att de måste vara dörren brevid..

Ska väl ta och diskutera de med min mor skulle jag tro och höra vad hon säger, måste iaf och säga upp lägenheten typ nästa vecka eller när vi ska göra de..
Får se om jag och Emma far och köper ett gäng flytt kartonger imorgon eller hur de nu blir.. Men en sak måste jag säga, de som kommer bli tyngst i allt de här är nog när man ser att man packar osv, kommer nog känna en stor tomhet.. Men man får göra de bästa av situationen! :)

Jag säger bara en sak, från 2007 - till döden! <3

Nä nu ska jag sova nån timme, klockan ringer 5.. Då äre bara göra sig klar och fara till stan och fara på körskolan och plugga nå faser, sen ska Emma få hämta mig.. Sen när jag kommer hem till byn igen så ska jag klippa klart gräsmattan, tog bara halva idag när jag klippte, fast är ju en heeeel del att klippa också så.. :)
Så natti natti folket!
Puss!

Dagen!

Vaknade strax efter 5 imorse, åkte ner med Mats till stan, for hem till lägenheten en sväng men satt fan bara och stirrade i väggen... Allt känns bara såå deprimerande där just nu!
Så gick ganska fort till skolan och surrade med Ubbe, Anders och många andra trevliga lärare.:)
Efter de blev de vårdcentralen en sväng, sen hamnade jag på körskolan.. Och just nu är jag i Brännberg igen, börjar vara lite i koma om man säger så..
Så blir nog en väldigt tidig kväll får jag hoppas på, imorgon blir de att åka ner med Mats igen till stan och sticka till körskolan och plugga faser, vill ju klara teori provet den här gången så jag får mitt efterlängtade körkort!

Förutom de så vet jag inte riktigt va jag ska skriva, sitter och kollar för fullt på mindre lägenheter iaf.. Känns som skumt, men vad annars göra åt saken!
Ingen av oss kommer ju dö, bara 34 mil emellan.. Förut sa jag att de var ett stenkast, men de är de ju garanterat inte..
Jag kommer verkligen sakna Emma och Sally, dom 2 bästaste! Försöker dock att inte tänka på de, med de är lättare sagt än gjort.

Jaja, försöka göra nå nytta eller en p-nap nu!
Puss!

Vilken dag!

Började med att luncha me morsan och Mats, sen följde morsan me på arbets.. Och oturligt nog så är handläggaren jag ska få på semester.. Inte coolt alltså!
Sen efter de for jag och morsan till moster och jag fick hjälpa till med lite på facebook och sånt, och så surra vi lite skit.. Sen kom Emma hem, och berättade att hon ska flytta till Kiruna..
Jag visste att den dagen skulle komma, men inte så här nära! Glad för hennes skull, hon får närmare till jobbet..
Och med tanke på att jag är arbetslös så kommer jag ju garanterat vara där mer än här iaf, kan ju alltid hoppas! + att de blir närmare om jag känner för att träffa en fin karl! ;D hehe..
Men åh andra sidan så är de skit tråkigt, ja menar.. Vem ska jag springa och gorma med när jag får mina små damp ryck och har tråkigt?? hmm..
Sen kommer jag sakna Sally som bara faaan, ingen snarkandes liten gris på andra sidan av sängen! Faaan alltså.. :(
Så nu finns de 2 alternativ iaf, antingen skaffa en 1a eller 2a i stan annars flytta hem till Brännberg, men frågan är vilket som kommer att ske..
Billigt och bra i Brännberg, men skönt att ha nånting eget och få lite privatliv..

Aja, nu ska jag spela lite sims och prata med Emma sen sova..
Puss!

9 år! :(

Idag är det 9 år sen du försvann, saknar dig sååå otroligt mycket.. Önskar bara du kunde vara här så allt hade kunnat vara som vanligt..
Minns det som igår när morsan berättade vad som hade hänt, de går inte med ord att beskriva.. De gör ont i hela mig! Tänkt om smärtan kunde lindra lite iaf, men de gör den inte..
Pratade med dig på kvällen när ni for på travet, sen när ni skulle därifrån så blev du hjäl slagen.. Ni skulle ju bara förbi Annelie och Håkan en sväng, sen skulle ni till farmen och se drängarna.. Du skulle ju inte dö!!!

Jag saknar och älskar dig Rigi! <3 De fanns ingen bättre än dig...




Om en stjärna tänds varje gång jag tänker på dig, då skulle natten vara lika ljus som dagen!





När du försvann så lämnade du ett stort svart hål i mitt hjärta.. Jag kommer aldrig glömma dig, allt de roliga och tråkiga.. Du fanns alltid där.. Varför just du!! :(




Den här dagen går till dig, enbart till dig!
Du var den som stod mig närmast... Utan dig är jag halv, saknar dig Roger "Rigi" Engström!
15/6-02, dagen du försvann och många liv släcktes! :(

Sova.nu!

Spelat sims och halv sovit typ ikväll..
Imorgon blir de körskolan, luncha med morsan och Mats och gå på arbetsförmedligen... Så sen kommer Emma imorgon iställe för idag.. Ska bli kul! :)
Nu har vi bestämmt att de blir Kirunafestivalen iaf, aja blir nog bra..
Nu sova.. Ha de bra!
Puss!

John Lindberg Trio:Right next to you


Vilken morgon! :))

Vilken morgon alltså, tror de är första dagen på länge som jag vaknar av klockan.. Haha, sen skulle jag skicka sms till morsan och säga att jag redan var vaken.. Gick inte så bra, somnade om med telefon i handen! Såå fult alltså! xD
Förutom de så har jag bara tagit de lugnt sen när jag vaknade igen, läst lite NSD på internet, tagit en grymt skön dusch, och nu ska jag börja gå ner mot körskolan. :)

Men denna morgon var typ awesome, mitt i allt när jag sitter och läser på NSD så plingar de till i telefon.. Då fick jag ett foto på en riktigt snygg karl! Kan ju inte bli så mycket bättre då antar jag? ;) Hehe.. Damn, you're beautiful!

Nu ner och göra nå nytta, ha de bäst!
Puss!

Mormor! <3

Kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar dig.. De jag minns av dig var kanske inte alltid så bra, men du var trots allt mormor! Den mormor:n jag hade behövt på äldre dagar, saknar och älskar dig!
14/6-99 </3 kom tillbaka!!


Jag och mormor i yngre dagar.. (dåligt foto)

ÅÅÅÅHH!! :((

Just nu vet jag inte om jag ska skratta eller gråta... Tommy, eller som jag kallar Lill T har ju varit på Sweden Rock Festival.. Och så har han sett allaaa som jag tycker är bra.. :( bl.a The Hooters, Judas Pirest och Joan Jett... Och såååååå klart hörde han Crimson & Clover.... DUMMA TOMMY!!!!
Så, nu har jag sagt att jag ALDRIG mer ska prata med han, fast alla som känner mig vet ju hur ofta jag är tyst? Typ aldrig.. Men jag får väl bita mig i tungan bara för att vara tyst...



....

Det finns en person jag skulle verkligen skulle kunna göra allt för, bara jag hade kunnat.. De är min absolut bästa vän, Emma Josefiné Hagenlöv!
Vi är jävligt lik varandra i sättet, kanske därför vi går så bra ihop, åh andra sidan så behöver jag aldrig säga om de är nånting, hon ser de direkt!
Och nånting hon riktigt hatar är när jag funderar, så jag tycker synd om henne när hon kommer hem..
Har henne att tacka, till den person jag är idag.. För hade jag inte lyssnat på henne så hade jag varit så långt nere så de finns inget slut..






Tack för att du finns för mig Emma, du är guld värld!! <3 Vad som än händer så kommer jag finnas för dig, dag som natt.. De vet du!

Film!

Nu blir de film och sova, imorgon kommer Emma hem.. Egentligen skulle hon komma idag, men hon ska till Gällivare imorgon en sväng! :)
Ska bli kul att träffa henne och Sally, daamn va jag saknar lill Sally bebisen alltså! <3
Aja, men som sagt.. Nu dra igång en film och sova, körskolan imorgon.. Sen får jag se om jag packar väskan och far till byn eller så :)

Natti natti..
Puss!

Hm!

Det enda jag säger just nu egentligen är.. "Ge mig vinter, tack!" Blev just sååå less på sommaren, man behöver ju bara röra sig så svettas man som en gris, he är fan hemskt alltså! Då klär jag nästan hellre på mig med massa kläder och har snö, så kan man köra skoter osv...

Förutom de så har jag ju varit till skolan idag en sväng, och hämtat nå foton av Anders från studenten, nåååågra.. Var en hel del rättare sagt! xD haha..


Just nu känner jag mig verkligen inte iform, massor med funderingar.. Imorgon (tisdag) och onsdag så blir nog dom jobbigaste dagarna på länge..
Känner mig inte alls social eller har lust att prata med folk, sitter hellre hemma och bara är för mig själv!
Men håller lite lätt på att bli tokig av alla funderingar, men men..
15/6-02, värsta dagen i mitt liv, och då menar jag VÄRSTA! Finns inte en dag utan att jag tänker på han.. Önskar bara att han kunde komma tillbaka!

Saknar dig så otroligt mycket! <3 när du försvann så lämnade du ett stort svart hål i mig.


-

Du kan stänga dina ögon för saker man inte vill se, men du kan inte stänga ditt hjärta för saker man inte vill känna.

Vikingarna - Kan Man Älska Nån På Avstånd


Morrn!

Vilken jävla morgon, vaknade kring 5:50 med ett ryck och helt kall svettig för att jag drömde mardrömmar.. Trodde jag skulle dö när jag vaka fy i hela helvete!!
Somnade om och nu är de bara att hoppa i duschen sen gå mot skolan en sväng innan he blir körskolan, tänkte surra lite med Anders och dom andra lärarna och eventuellt få nå kort som Anders tog i fredags! :)
Känner mig dock helt död idag, så ska nog försöka komma i säng tidigt ikväll..

Just ja, en sak till... JAG HATAR MYGG!! Mina ben ser ut som jag vet inte vad... GAAH!!
Nä men nu ska jag göra mig klar.

Ha de bäst idag folket!
Puss.

Tidsfördriv!

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i - Två stycken.
Vad tycker du om kärlek - Helt okej, men vissa gånger mindre bra.
När kramade du någon sist - I lördags.
Saknar du någon speciell person - Ja
Har du svårt för att bli kär - Mja, beror helt och hållet på.
När kysste/hånglade du med någon sist - Måste nog vara ett bra tag sen.
Ångrar du det - Nej.
När fick du senast en komplimang - Lördags.
Har du hånglat med någon av samma kön - Nej men pussat (på fyllan)

HAR DU NÅGONSIN:
Hånglat med nån riktigt ful - Säkert.
Hånglat med fler än 50 pers - Nej!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll - Nej!
Gjort något riktigt dumt - Ja, har väl dom flesta gjort.
Gjort något du verkligen ångrar - Ja!
Skämts över dina föräldrar - Njae.
Skämts över dig själv - Ibland.
Sagt jag älskar dig och menat det - Ja!
Tar du droger - Nej.
Vilka kläder sover du i - Trosor och t-shirt
Vad hatar du verkligen? - Falska människor, sådana som är otrogna och lögnare.
Varit kär - Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på - Säkert.
Är du ensam nu - Ja
Vill du gifta dig - Mjae, tveksamt.
Vill du ha barn - Ja

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng - Hm, syrran tror ja.
Såg dig gråta - F
Fick dig att gråta - F
Du gick på bio med - Emma och Cici

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit - Nej
Kramat någon- Ja
Pussat någon - Nej
Köpt någonting - Ja
Sjungit - Ja
Saknat någon - Ja

Sova!

Nu öppna fönstret ett tag så man får in lite luft hit in innan man ska sova.. Så jag tar och slå på en film och bara tar de lugnt nu, och ikväll får de bli The Ugly Truth.. Efter de blir de sova, har fixat så morsan ringer och kolla så jag är vaken imorgon bitti haha.. Då blir de upp till skolan och surra med Anders och sen körskolan, om jag inte far förbi skolan efter jag har varit på körskolan.. Aja, blir nog bra..
Sov gott folket!

Eric Amarillo - Om sanningen ska fram


Besluts ångest!

Att man kan ha sååå besluts ångest ibland på vilket man ska välja.... Hmm!!
Antingen Boden alive eller Kiruna festivalen, varför ska de vara så svårt?! :o Bläää!

Jo just ja!

Pigg och rask idag? hm, mjae.. De går ju att diskutera, men kan ju vara därför att jag oftast ligger bakfull i typ 2 dagar..
Men förutom bakfyllan så är de ju bra, hållt på städa och plocka här hemma, och nu ska jag ta en dusch tänkte jag och bara ta de lugnt ett tag sen fortsätta städa lite mer..
Skönt att de inte är lika tok varmt som alla andra dagar har varit, lite vind och sånt är aldrig fel! ;D
Ähh nu duschen och sen lite mer nytta!

Btw, Klacken hade då mysigt imorse iaf! :)

Lördag 11/6.. Vid älven med ett härligt gäng!














Fredag 10/6.. Studenten!!









Vilken dag!

Ja vilken dag alltså, när jag vaknade imorse så var jag dyyyng full fortfarande.. Men var nog roligaste dagen på länge igår faktiskt... :)
Så har mest bara legat idag, och inte fan ska jag klara för de, eller jo kanske.. Hela dagen har ju gått.. Men de var de nog värt.. Sen efter som att jag inte var så sugen på att äta, så blev de inte middag först kring 9 tiden fick bli körr och sallad bara, lagomt sent men vafan.. De som händer ibland, men nu mår jag faktisk prima!
Nu blir de antingen att dra igång en film eller spela lite sims..
Ha de bäst! Tjaarå..

Godmorrn!

Just nu visar termometern 38 grader, satan så jävla varmt... Men lindrigt när jag ligger inne, men ändå haha..
Känns fan som att jag har träningsvärk i alla leder i kroppen, fyyfan säger jag bara!
Edvin tyckte väl lite smått att jag sku fara på farmen och att jag skulle börja dricka igen.. Men helt ärligt, jag är för gammalt för sånt här.. :P

Ibland!

Ibland blir de bara för mycke, nykter eller full.. Och idag blev de fööööör mycket... Blir så satans less... Alltså, har slösat 3 år av mitt liv på dig och mer där till men 3 år som var seriösa och värt nå tyckte jag, tills jag insåg ikväll att du är fuckt up och bara en stor jävla idiot!

Satt och pratade med dig för nån dag sen, men seriöst så är du fan ingenting värd i mina ögon längre! Jag klassar dig som en dörrmatta, du är VERKLIGEN värd att trampas på!


Nu ska jag sova, sov så jävla gott!

Sova!

Vilken dag alltså, helt nöjd me den.... Men imorgon kommer de nog bli ännu bättre! :) Hoppas på de iaf,. Aja, nu blir de sova iaf så man tar sig upp, eller först ska jag ringa och surra lite skit med Micke som har ringt...
Sov gott, tjaarå!

Puss till den finaste!

Klarat uppkörningen!!!

Såååå satans glad jag är alltså, klarade uppkörningen idag, nu är de bara teoriprovet kvar som måste bli klart.. Shiit så satans taggad jag är!!!
Inte nog med de fick jag veta idag att jag kommer få ett slut betyg och inget samlat betygs dokument :) + då min licens som fordons mekaniker!! Fyyfan vilken underbar dag!!! =)))

Och till E, C, M och R ger jag ett <3 höhö!


Torsdag morgon!

Godmorgon och hallå... Strålande sol ute idag igen, och termometern visar +27 grader.. Så de blir nog lika varmt och kladdigt som igår.. Hoia! Men ändå bättre med plus grader än minus grader..
Idag blir de nog mest lugnt och fokusera på uppkörningen, kan inte bli lika nervös som förra gången de går bara inte, tappade ju fokusen totalt då...
Tillå med Mona och Leif (körskol lärarna) säger ju att jag kan köra bil, men blir man så där tokigt nervös så man får hjärnsläpp så är de illa, men får tänka positivt så klarar jag de nog! :) Bara hoppas på de bästa.
Och förutom uppkörningen så ska jag snart springa i duschen sen ta och gå till skolan och lämna skol datan, och gorma på lite med Anders och Ubbe om dom är där tänkte jag! :) Kan ju vara kul, med tanke på att de är studenten imorgon..
Shit alltså, känner mig lite deprimerad på ett sätt, vill ju inte sluta just för att jag har typ bästa lärarna och för att de är kul! Men kan ju inte stanna kvar där för alltid.. Får väl fara och hälsa på och se så att dom sköter sig iställe.. Men åh andra sidan så Ubbe kommer jag ju träffa, vi är ju liksom grannar också =)
Men jag kommer ändå sakna dom!

Men nu ska jag springa i duschen, ha en bra dag i värmen alla där ute! :)
Peace!


Doro - Kiss Me Like A Cobra


Hm!

Jaha, dagen har varit lite upp och ner.. Började med att surra med Emma och gorma på hemma, sen såg jag nå film för då började jag bli riktigt nervös för teori provet, som jag för övrigt kuggade IGEN!
Aja, inget att göra åt..
Så jag och Cici for då till luleå till trafikverket, sen när vi kom hem till stan igen så blev de picknick på kvarnängen och steka lite i solen, men Cici höll på att sticka mig med en plast gaffel -.- Inte snällt!
Sen skulle vi och bada, men de blev inte, så for tillbaka till kvarnängen och surrade med syrran och hennes vänner en sväng :) Var ju kul en stund iaf :P Så när vi satt där ringde Fredde, då for vi dit och satt där och surrade och gorma på.. Sen ut och glida lite, och kvarnängen igen och surra med massa folk, student vecka ju... Dom flesta har druckit sen förra veckan, förstår inte riktigt hur dom orkar, men de gör dom ju tydligen! :)
Men men, blir nog sova snart så man orkar upp och fixa och ta bort lite grejer från skoldatan, sen gå och lämna tillbaka den så de är gjort, efter de bara chilla tills uppkörningen är! :)
Sååå, nu ska jag ringa och surra lite skit sen sova..
Sov gott! : )


Fyfan!

Shit vilken jävla värme alltså, jag tror jag dör.. Har legat på kvarnängen med Cici och steeekt lite i solen och bara varit typ.. Som tur var så smörjde jag in mig, och de var väl lika bra, annars hade det blivit ny kokt kräfta a la Sara!
Kanske inte hade varit så najs! ;D
Nu hemma och ska dra i mig en sen middag, igen... Och låta telefon ladda en snärt, efter de blir de nog att fara och bada med Cici! =)


Iofs, ska nog inte klaga på värmen egentligen, inte om man tänker tillbaka hur jäävulska kallt de var i vinter...
Aja, nä nu fortsätta så vi kan fara och bada nån gång ^^
Tjaaarå!

Du, just du!

Alltså de är helt jävla sinnessjukt, att de kan bli så tråkigt när man inte pratar med en person... Att tiden går så långsamt, speciellt när man bara skickar sms med personen i fråga...
Hur som helst så är sanningen så, de är tråkigt när jag inte pratar med han, helt jävla omöjligt att börja tycka om en man aldrig har träffat! De går ju bara inte, visst kan man tycka att folk ser bra ut på en bild och är trevlig och sånt.. Men han är som de här lilla extra!
Vill inte skrämma iväg han eller nå sånt...
För en gångs skull ska jag göra de som känns rätt, och inte lyssna ett ord på vad andra säger om saker och ting!
Jag har bangat jäävligt mycke när de gäller den här, vad ska jag säga.. Killen/karln, kalla de va ni vill.. Varför jag har bangat är för att jag är rädd att börja tycka om han lite mer allvarligt, just för vad som skulle hända och vad andra ska säga.. But fuck the others!

Jag tror ju inte han läser min blogg, men ändå... Du ska veta att jag tycker du är riktigt fin!


Aja, de blir som de blir, men för en gångs skull så kanske man borde släppa på lite grann och prova.. De återstår att se!


Onsdag morgon!

Morrn morrn, eller va de nu blir.. Inte blev de nån tidig kväll för min del iaf, kvart i 4 kollade jag sist på klockan.. He är väl int riktigt helt okej!
Och om inte annat så måste ju grannarna ha undrat, om de var någon som var vaken vill säga.. Emma kom nämligen in och sa, är de nånting som läcker ur bilen eller ser de bara ut så, så jag hivade mig upp och kollade.. Jo nog fan var de nå som rann på backen, så de var bara att dra på sig kläder och hiva sig ut och kolla!

Morsan ringde kring 7 tiden och väckte mig, thaaaaanks mama! :) Men som sagt, jag somnade om.. Åh de var skönt som fan!
Aja, måste kolla om Mats har kommit med scannen till skol datan nu, sen blir de en dusch är ju BARA hundra grader varmt på nätterna, en av sakerna varför de inte går att sova...
Nu mot duschen och sedan plugga gärnet... Idag gäller de!!


Without even having met you, I know that there is something special about you!
When I'm not talking to you, it will be boring! Sorry, but this is the truth.



Vääärme!

Guds förbannat så satans varmt de är, jag tror jag dör i värmeslag! Jag som verkligen hatar åska tycker för en gångs skull att de kan få börja åska som bara den just nu... De är sååå grymt torr luft så de finns inget slut!
Aja, blir att leta reda på nå papper åt morsan här på en snärt tror jag, sen efter de blir de plugga lite och sova, är snart i koma läge tror jag..
Nu kom Klacken och la sig brevid också, hon brukar göra de när de är sov dags... Men de blir nog inte än iaf, om jag inte somnar sittandes.. haha!

Just ja, får se när Emma kommer inatt också.. Nä nu fortsätta slö surfa ett tag och efter de, plugga plugga och plugga! Vill ju gärna klara de där jäääävla teori provet imorgon! :)

Förresten, jag längtar efter en fin! :)


Tisdag!

Inte har de blivit många timmars sömn inte, 2-3 på sin höjd.. Så känner mig lagomt trött just nu, hoppas verkligen den här dagen går riktigt fort!
Nu till att börja med så blir de att gå förbi på stadshuset, sen vidare ner till körskolan och sitta där hela dagen.. Mjaa förutom att jag ska ut och övningsköra en sväng.... Tänkte väl springa förbi farsan också och se om han är hemma eller borta, så jävla mycke snack och man vet liksom inte vilket öran man ska lyssna på..

Har jag tur sen så blir de en powernap och sen börja ta tag i städningen som de tyvärr inte blev nå av igår..
På tal om ingenting, att börja tycka om en som man aldrig har träffat, de går att diskutera.. Men bara på sättet han verkar vara så daamn, I like it!

Så har iaf funderat en hel del, (inte ovanligt när de gäller mig) jag är ju tyvärr en sån person som ibland kan lyssna lite mycke på andra, vilket kan vara både positivt och negativt..
Men den här gången så ska jag bara lyssna på mig själv, inte vad andra säger.. Ja menar, de kan ju vara nå bra, eller?!
Blir nog säkert bra.. Om inte så brukar de väl oftast bli bra i slutändan! :)

Nej men nu ska jag göra mig klar och hiva mig ut och göra allt så jag får fara hem igen nån gång.. HAHA!
Peace!


Jo men visst på heltid!

Nu börjar lång helgen vara slut, så imorgon blir de att springa förbi kommunen med nå grejs åt farsan, sen ner på körskolan och sitta hela dagen.. Hoppas verkligen att de går bra i veckan med teori provet och uppkörningen, och att jag inte blir så där took nervös igen!
Har hunnit me ganska mycke ändå den här helgen, både varit i Brännberg och Sörbyn, och nu i stan.. Men nå måste jag säga att de är skönt att vara hemma, nog för att de är lite ensamt men vafan! Skönt att bara vara =)

Men nu blir de dra igång en film och sova, iaf på en snärt.. Ska slö kolla blocket en sväng först! :)
Sov gott, och ha de bäst!
Peace.



Hmm!

Kan man annat än älska Simon Danielsson som vann Big Brother?! För de första är han från norrland, sen har han så skönt dialekt så de är inte sant!
Helt klart värd första platsen!! :)


Joan Jett and the Blackhearts - Crimson & Clover


Uti Sörbyn

Hallå bloggen, dagen började med att jag vaknade och surrade lite skit med Emma, vi gick ner och käkade och började packa, sen for vi till Peder, Carina och Philip och lämnade pengar.. Efter de till stan, surrade lite mer med Emma och så innan hon for till Kiruna.. Tråkigt om jag får säga, men de är bara för att hon är min absolut bästa vän, jaa.. och Cici så klart! :) Men Emma delar jag ju lägenhet med också, så de är ju kanske en annan sak, eller?
Sen ringde jag Micke och surrade lite, efter de tog jag en efterlängtad dusch.. Och jag ska säga att den var VÄÄÄÄLDIGT efterlängtad!! Sen ringde jag Mickebooiii igen, så då fick han och Malin komma och hämta mig, och nu sitter jag uto Sörbyn och surrar lite med Micke och Malin, medans Rickard och Ida är nån annanstans, lugnt och skönt här hemma :)
Men men, får se om de blir hem till stan imorgon eller tisdag.. Hoppas ju nästan att de blir tisdag! :)
Alltid kul att vara här och gorma med bya folket! :)

Och på tal om ingenting, så taggar vi till på fredag.... Studenten för andra året i rad... Och hoppas på att träffa en viss person, såååå för en gångs skull sluta banga!

Starsplash - Free


Brännberg och blåst..

Fyyfan vilken dag, bara jävla blåst hela dagen.. Hoia, inte nog med de så försvann all el och vattnet, elen har ju som sagt kommit tillbaka, men inte vattnet... Och de är inte helt okej!
Massor av träd har vält och blåst ner, hemskt.. :S

Kommer iaf några bilder på hur de sett ut idag..


De första man ser när man har vaknat till liv och går ut..


Tycker nästan synd om morsan och hennes blommor som kanske inte blev så snygga!



Inni byn, träden hänger på el / telefon ledningarna.. :S

Peter08 - Sture-P (Officiell video)


Bordi bojn!

Igår så hade jag och Emma sims lan, haha.. De var ju som roande, tills inatt när jag blev fett trött och somna.. Emma hade bara sovit 1 timme typ, hemskt!
Aja, vaknade av att Emma frågade om jag skulle ha nått ifrån Älvsbyn, tror jag var ganska mycke i koma just då..

Så följde iaf me till Älvsbyn, for på morsans jobb innan vi for på affärerna.. Var ju tvungen vakna till liv, gick på ica en sväng, sen skulle vi till Brännberg igen.. Och dit for vi, men vi for till Boden efter vi hade lämnat grejerna, hämtade kläder som man kunde måla i, så är väl tänkt att vi ska till stugan imorgon och måla, och förhoppningsvis kanske man tar och badar en sväng om de inte är så kallt i vattnet..

När vi väl var i Boden så skulle jag in på stadshuset en sväng, som skulle ha öppet från 9-12 tror jag de var, men inte fan hade dom öppet... Då blev jag liiiite lätt irriterad!
Sen när vi kom tillbaka till Brännberg så har de inte hänt mycket, bara tagit de lugnt och klämt in en powernap :) Gode jävla skönt måste jag säga!

Sen nu på kvälls kvisten har de varit lite sims spelande igen, och förhoppningsvis så blir de inte att lägga sig klockan 5 på morgonen igen, haha.. Aja, nä nu ska jag springa i duschen och sen spela lite mer sims :)
Peace!


Precis hemkommen!

Jahaja, då var man precis hemkommen från byn, eller har snurrat ett tag på stan och hoppats att polisen skulle stoppa oss.. haha! Men inte blev vi stoppade, speciellt när de var en snygg polis... Hm!
Städat klart någolunda i farsans lägenhet idag, sen blev de byn och chilla.. Drack kaffe hos Peder, Carina och Philip.. Sen till morsan och Mats och spela lite fotboll med foppa tofflor, aj aj för fötterna! Inte nog med de så skulle Emma ha mig att nicka boll jäveln, och de gjorde ju också ont som fan!
Aja, sen tillbaka till Philip, då började vi tvätta Emma's bil och sen Peder's efter de tog jag, Philip och Emma en ragg på bojn med feeet hyundaien.. :)
Men nu blir de sova så man orkar upp och göra nå nytta och plugga lite teori =)
Peace!

Förresten, ett stort grattis till Eva-Mari på födelsedagen! :)

Gårdagen!

Igår så var jag och Emma och städade i farsans lägenhet, och tro mig.. De behövdes!!
Så var gode död, så idag blir de att ta resten av de som är kvar och hoppas att de går någolunda fort....
Iaf, sen när vi var klar där igår for vi upp till byn och bastade och surra skit me morsan och Mats, sen kring 12 for vi hem till stan.. :)
Idag blir de också till farsans lägenhet iaf, sen efter de så vettefan.. Bara ta de jävligt lugnt, har snuskigt ont i ryggen och knäna så lär nog inte bli såå många knop!
Peace!

RSS 2.0