Lördag!

Som alla ser så har jag inte skrivit på ett tag, har haft annat att göra och att tänka på...
Idag var Åsa's döds annons i tidningen, så himla fin den var! Saknar henne så otroligt mycket alltså! Går inte en sekund utan att hon finns i mina tankar! <3

Förutom de så sist jag kollade iaf så var de typ -1 ute, och storma.. Men alltså, kom igen, sluta storma för fan.. De blåser så de bonkar i huset fan! Skärpning nu liksom!
Men men, nu ska jag gå och duscha så att håret inte står åt alla håll och kanter, efter de ska jag fara och hälsa på några :)
Sist men inte minst blir de nog att vara chaffis tror jag, eller hoppas då de iaf :) Dels så håller jag mig nykter och dels så får jag träffa Edde! =)

Men men, nu ska jag fortsätta.. Ha en bra kväll! Ciao...

Minnesstund!

Idag hade vi minnesstund på jobbet för dig Åsa, hela matsalen var samlad med folk vissa fick tillå med stå..
Men de är så tomt utan våran solstråle på jobbet, men jag vet att du är med oss ändå..
Jag och Lotta var på Ägir idag och städa trappor, som är ditt område... Måste nog säga att de kändes lite tungt, men jag hade iaf din mopp haha.. "Åsas rör ej!!" Förlåt, men jag rörde den =)
Jag förstår varför du gillade att städa trapper iaf, de är inte många på jobbet som gör de.. Men de är som på nå sätt ganska kul..
Önskar bara att du kunde vara med, men nu har jag iallafall fixat ett kort på dig.. Så nu finns du på min bokhylla också! Saknar dig så otroligt mycket finaste ängel! <3

Fyfan!! :(

Älskade Åsa, kommer alltid att minnas dig som en glad och sprallig tjej.. Du kom alltid med ett leende på läpparna, du lyckades alltid få en att skratta, även om man var deppig! Du fanns alltid där om det var nånting, det spelade inte nån roll vad de gällde så ställde du alltid upp.
Jag kan som inte förstå att du har tagits ifrån oss, jag skulle ju hämta dig igår morse, men du var i Umeå.. Och nu lever du inte mer, de är så orättvist!!
Vad ska jag göra utan dig på jobbet nu?? Sen jag började så var de oftast dig jag fick vara med, följa med på olika ställen, var hur kul som helst! Åh nu kommer de aldrig mer hända!
Jag hoppas du får det bra i nangiala, saknaden är enorm! <3 <3 <3 vila i frid underbara ängel!


Tisdag!

Tisdag idag och en helt värdelös jävla dag alltså!
Försöker vara stark, men egentligen vill jag bara gråta och skrika rakt ut!!
Min släkting/arbetskompis/vän, har fått en hjärnblödning... Jag pratade ju med henne igår kväll och då lät hon som vanligt och vi bestämde att jag skulle hämta upp henne innan jag for till jobbet så hon kunde åka med.. Men istället är hon på sjukhuset i Umeå!
De är ju fan inte rättvist alltså.... Jag vet att du är stark, du måste klara de här.. Vi behöver dig!! <3 <3


Hmmm..

Alla gör vi våra val här i livet..
Vissa är bättre och vissa är på tok för dåliga, ett bra val jag gjorde var att stanna hemma i helgen så jag kan fara och träffa några underbara personer... En som jag har saknat massor!
Men som sagt, alla gör vi våra val!
Ha de bra där ute, och ha en bra helg.. För jag ska ha den bästa!

Torsdag!

För de första, måste jag säga feeeeelåt till min kåmpis efter som att jag skulle ringa igår men jag råkade somna istället.. ;s
Och sen har jag insett att de är ganska farligt att somna på telefon, speciellt när man ringer till folk i sömnen, vaknade av att jag hörde en röstbrevlåda prata typ, kring 3 inatt!! :o

Idag blir de fullt upp igen då, blir att fara och hämta upp Åsa sen sticka till miggra lägenheten och städa den direkt på morgonen sen in på firman och fara på möte, är lite nervös men de ska nog gå bra :)
Sen blir de massa tillsyner på ing3 området också, så blir fullt upp idag, men efter de så är det garanterat helg, men de är bara för att jag har "max ledigt" hade det i måndags och nu imorgon fredag.. Så ska bli skönt, känns i hela kroppen iallafall.....
Förutom de så var jag och klippte mig igår och färgade håret, blev najs! Men men, nu ska jag göra mig klar för att börja fara på jobbet, ha en bra dag allihopa! =)
Puss!

RSS 2.0