Sundsvall dag 3.

Sundsvall dag 3 gjord, blev att fara till Liden idag och hälsa på hos Sten och Irene vilket var mycket trevligt, flera år sen man såg dom sist så det var riktigt kul.. Sen har vi varit och ätit middag med Emmas farbror, vilket var både gott och trevligt.. Efter de visade han oss Alnö, (tror jag de heter) vilket läge att ha hus där liksom! :)
Men men, nu blir de att sova eller försöka iaf, imorgon en extra sväng till Ikea innan vi börjar fara norr ut igen!
Ha de bäst folket. :)
Over and out! / S


Sundsvall dag 2.

Degen började med lite fika på vandrarhemmet sen blev de Ikea och shoppa lös, men tro fan att jag glömde mina smörknivar där... Efter de blev de rusta, sen bara tagit de lugnt åh varit och käkat middag.. Har även varit och tagit massa kort över Sundsvall, bland annat i utkikstornet.. Riktigt fint när man ser över hela Sundsvall :)
Nu ligger vi på vandrarhemmet iaf, blir snart att sova känns de som. Imorgon blir de nya äventyr!
Nu ska jag fortsätta kolla lite tv, ha de bäst! :)


Sundsvall dag 1.

Idag for vi från Stockholm, så har blivit några timmar med bil, men ändå gått ganska fort.. Man tänker som inte på tiden efter ett tag, så idag har vi varit och snurrat runt i Sundsvall, hur din stad som helst, ett stort + är ju radio guld :) så man kanske borde övertala karln om att vi flyttar hit hehe ;)
Nå förutom de så har vi varit på Ikea en sväng också, blev att käka middag där också.. Sen bara som tagit det lugnt på vandrarhemmet :) jo just ja, min svärmor är ju utomlands så fick höra att dom hade jätte varmt, inte blir man ju just nå avis.. Nä absolut inte, eller ganska mycket, men tror jag måste planera in minst en vecka utomlands nästa år :) men nu ska jag kika lite tv innan man somnar, ha de bäst! :)
Peter, jag älskar och saknar sig! <3


Stockholm dag 2.

Dagen började med att det kändes som att jag hade en hackspätt i huvudet.. Teuqilan igår tog nog hårdare än beräknat, huva!
Så isf blev de en lugn dag, Emma var och köpte bilen.. Men vi hittade dit och hem tillbaka till hotellet, utan hjälp! ;) så vi är ganska bra ändå måste jag säga, vilket team alltså!
Sen blev de middag med cici, åh nu bara lugnt.. Ligger i sängen åh är på väg till åh somna, imorgon drar vi norr över några mil :) så mer kommer imorgon, ha de bäst!
Over and out! / S


Stockholm dag 1.

Jaha ligger i sängen på hotellet just nu, lagomt onykter och lagomt kär!
Men vi har kul iaf, ikväll blev det några drinkar, åh tro de eller ej.. Men stockholmare är ganska trevliga måste jag säga..
Sen har vi varit hos kusinen åh fått rundtur hur han bor och sånt, har även träffat Hasse (kusinens pappa) som jag inte har träffat på en herrans massa år..
Till råga på allt så har vi druckit äpple mjöd, absolut inget för mig!
Däremot känns det väldigt skumt att inte ha Peter bredvid, saknar han nå fruktansvärt mycket. Men tiden går ändå hyfsat fort så snart är det lördag igen! Sååå jag saknar min man alltså!!
Men nu ska jag surra lite med Emma innan man somnar, ha de bäst!
Och du Peter, jag älskar dig sjukt mycket! <3


Halva veckan gjord!

Jaha onsdag idag, åh halvs veckan är gjord! Skönt, snart helg åh semester. Ska bli väääldigt skönt, men kommer att sakna min man! <3
I måndags var de jobb, sen hemma med Peter, samma på tisdag! Idag har de varit massa jobb också, fast blev att fara till Brännberg och käka middag, på menyn var de köttsoppa med klimp, gott!
Har även tvättat lite också, så de finns nå rena kläder.
Imorgon kommer Emma åh de ska bli kul :) sen är se bara ragga lördag!
Blir nog att gå och lägga oss snart, haft huvudvärk till åh från flera dagar nu, och ont baki ögonen..
Men men, nu blir de att kramas med min Peter! <3
Ha det bäst!


Söndag igen.

Söndag igen, inte skrivit på en vecka. Kanske måste skärpa mig lite nu, helgen har varit lugn.. Bara varit hemma med Peter och inte gjort nånting typ, förutom idag. Då vi blev bjuden på middag hos Peters mamma, alltid lika trevligt :)
Eller jo, i fredags kväll / natt så var vi och tog en ragg på stan och hälsade på hos pappa en sväng, sen for vi upp till Bredåker en sväng :)
Så mycket mer än så har inte hänt, men har varit skönt med en lugn helg faktiskt :)
Nu räknar jag bara dagens tills man får fara iväg ett tag från stan, ska faktiskt bli väldigt skönt. Men kommer ju så klart sakna min man! ;)
Förutom de så har funderingarna snurrat rätt bra, om man skulle ta och få tummen ur, ja vars den nu är och börja träna.. Tänkte ju som skaffa träningskort på tjejgymmet med Amanda men nu har ju hon flyttat så får hitta nån annan som är sugen på de :) men hur de än slutar så ska här börja tränas!
Men men, nu dags för att sova..
Ha se bäst!
Over and out! / S


Söndag!

Jahaja, söndag kväll.. Har varit en lugn dag hemma idag, ganska skönt att bara ta de lugnt ibland..
Nå lördag blev de kräftor i stugan med Peter, Mats, mamma, Vera och Marcus.. Var trevligt, efter de blev de bara hem och duscha sen vidare till Tom och Lotta åh drack kaffe och surrade :) sen vidare och skjutsa Edvin och Adrian till farmen, åh efter de for vi tillbaka till Tom och Lotta ett tag :)
Hade iaf en riktigt trevlig lördag kväll, och nu kollat lite sex and the city med Peter, så nu blir se väl sängen då.. Jobb imorgon iaf :)
Ha de bra, natti natti folket :)


Söndag!

Jahaja, söndag kväll.. Har varit en lugn dag hemma idag, ganska skönt att bara ta de lugnt ibland..
Nå lördag blev de kräftor i stugan med Peter, Mats, mamma, Vera och Marcus.. Var trevligt, efter de blev de bara hem och duscha sen vidare till Tom och Lotta åh drack kaffe och surrade :) sen vidare och skjutsa Edvin och Adrian till farmen, åh efter de for vi tillbaka till Tom och Lotta ett tag :)
Hade iaf en riktigt trevlig lördag kväll, och nu kollat lite sex and the city med Peter, så nu blir se väl sängen då.. Jobb imorgon iaf :)
Ha de bra, natti natti folket :)


Fredag!

Woho fredag idag, dagen började med att jag vaknade när Peter for och jobbade.. Fast jag somnade om lika fort såklart, nå efter de när jag vaknade och klev upp så blev de sex and the city.. De vill säga en bra "morgon" :)
Sen blev de att städa lite åh sånt där som måste göras..
Blev middag hos Peters mamma, vilket var både gott och trevligt! :)
När vi for därifrån så blev de att fara hem en sväng sen vidare till Brännberg och hämta morsan och Mats och byts till mercan, skjutsa ner dom till stan åh så tog jag och Peter en sväng till Sörbyn och hälsade på hos Micke och Malin! Så nu har vi mellan landat i lägenheten så nu väntar man bara på att telefonen ringer åh man får fara till Brännberg igen.
Har surrat lite om att eventuellt fara på nolia imorgon, men de återstår ju att se :)
Nä ha de bäst folket! Förresten, jag älskar min Peter mest av allt! <3


Rätt helt enkelt!

Allt känns helt perfekt, då menar jag ALLT! Du gör mig lycklig, utan dig hade det verkligen inte varit samma sak! Du och jag mot världen älskling! <3 Det finns ingenting som skulle få mig att släppa taget om dig... Du är solen när det är som mörkast, du är luften jag andas... Utan dig hade set inte funkat! Tack för att du är just min! :) <3


Tragiska jävla människor!

Just nu så kan jag ju tala om att jag känner mig väldigt irriterad näst intill på gränsen att bli redigt jävla arg! Jag förstår inte vad folk tjänar på att försöka förstöra för andra, de är verkligen nånting jag inte får in i mitt huvud! Ja menar, varför ska man bry sig i andras liv om man knappt kan sköta sitt eget?! Ganska tråkigt att dessa personer måste hålla på och gorma, fast det är ju ganska kul på ett sätt ändå.. Med tanke på att jag bildar egna uppfattningar om folk! Ni kan ju fortsätta gorma lite mer och ha era tragiska liv, så kan vi gå på sidan om och vara lyckliga och skratta! Tragiska jävla människor är vad ni två är!! Men lugn bara lugn, jag är en Lundman.. Ni har just startat en lek ni inte kan slutföra! ;)


Firat morfar!

Varit och firat morfar ikväll, sen blev det en tripp till Brännberg! Haft en sjukt kul kväll, och speciellt var de kul att träffa kusinerna och moster från Söderhamn! :) Nu har vi iaf kommit hem till lägenheten, så blir väl att försöka sova snart, axeln som hade börjat bli bra har fuckat till sig igen! Jag blir galen!!! Förutom de, så har funderingarna kommit och gått ikväll ganska mycket... Saknar Ulla så sjukt mycket, de känns flera gånger som att tårarna bara vill komma, men jag gör som jag är van... Jag biter ihop och gömmer de längst in! Nå ha de bra, och sov gott!


RSS 2.0