Tisdag!

Igår var man till råneå på en lägenhet, gick hyfsat bra faktiskt, men nå var jag slut på kvällen vill jag lova.. Sen efter jobbet blev de Luleå och hämta en bildel till audin, sist men inte minst blev de klippning..
Idag har jag åh Robban trapp städ, så vi har de man gör om man säger så.. Sen till helgen så blir de jobb, bara börja tagga.
Har iaf julpyntat klart nu, eller nä.. Ska fixa nå julsnö på fönstret i matsalen, men efter de är de klart :)
Just nu går allt upp åh ner, jobb hela dagarna och efter jobbet är man så trött så de finns inte, känner mig mer eller mindre som en pensionär alltså. Sova, äta åh jobba.. Nå man tjänar ju pengar iaf så är väl bara gilla läget. Men nu ska jag fortsätta jobba.
Over and out! / S


Fredag!

Gud så skönt med helg alltså! Har vilket som precis kommit fram till Kiruna, har väl mer eller mindre varit mellan vaket och sovandes tillstånd från ungefär Vittangi.
Saknar min man väldans mycket som är kvar hemma, så i helgen blir de en tjej helg! :)
Förutom de så funderar jag på hur vissa tänker alltså, lämna in en skilsmässa men tar alltid tillbaka karln. Not my problem! Men du förlorar alla andra på grund av att människan i fråga är gift/ var gift med en stor jubel idiot. Ojoj, går inte annat än att bli besviken.
Skit samma nu ska vi spela vuxen poäng sen inta super soffan :)
Over and out! / S


Nej nej och nej!

Nu börjar de ta stopp, jag känner mig helt jävla tom, som ett stort svart hål inuti mig.
Allt blir bara fel, de blir fel om jag är tyst och de blir fel om jag pratar!
Nu börjar de nå en gräns, åh den gränsen har varit nära länge. Men nu är snart måttet rågat!
Skit samma fortsätta jobba 20 minuter till sen hem, imorgon blir de förhoppningsvis en snabb arbetsdag sen vidare till Kiruna i helgen.
Over and out! / S


Just ja..

Förresten.. Idag har jag bara 8 år kvar till 30! Ålders nojja som f*n!
Tack för alla gratulationer än så länge! :)


Söndag!

Halloween och jobb helg går inte ihop, eller de gör de ju visst.. Skulle nog vilja säga att de är skönt att inte vara bakfull när man vaknar :)
Igår var de jobb på morgonen, sen tog vi de bara lugnt, var och handlade åh sånt skulle städa men de blev inte, så de får bli idag efter jobbet..
Sovit som en stock från typ tio tiden igår kväll till 4:20 imorse, känner mig nästan utvilad.. Men nå ska de bli skönt att vara ledig imorgon :)
Nå men nu ska jag ta och fixa i ordning mig innan jag far och jobbar :)
Over and out! / S


RSS 2.0