Lördag!

Snacka om att tiden går fort alltså, lördag idag och snart är helgen över IGEN!
Nå bara njuta och ta de lugnt resten av helgen, igår var vi till Kini och Danne och drack kaffe och surrade massa, blev mycke skratt måste jag säga! :)
Bland annat så har jag ju insett att de finns folk som måste ha väääldigt tråkiga liv alltså! Och då måste man ju vara liiiite snäll så dessa personer har lite att prata om, och de fick dom absolut! :)
Grejen är ju så här, vad jag gör i mitt liv och när jag gör de har ju liksom ingen annan med att göra.. Klart man kan tycka och tänka, men varför ska folk som inte ens finns med på världskartan tycka och tänka??
De är som lite humor måste jag säga!
Jo just ja en grej till, snälla sluta läs mellan raderna!!
Vi ska gifta oss, absolut... Men om de är idag, imorgon eller om 10 år de spelar ju ingen roll, för fram till den dagen så är ju Peter min blivande man eller som man säger min fästman!
Men men, nu ska jag fortsätta gorma på hemma..
Ha de bäst för det ska jag! :)

Måndag morgon!

Alltid lika kul när man inte kan sova, speciellt när klockan är 02:49 och klockan snart ringer... Nä fyfan!
Blev en lugn söndag, var och drack kaffe hos moster, förutom de så var vi bara hemma..
Men men, blir att försöka sova en sista gång annars bara göra sig klar för jobb..
Ha en bra dag folket!


Söndag!

Har insett att bakom en telefon eller dataskärm kan man vara hur tuff som helst, men i verkliga livet så är man inte lika tuff...
Skit samma i de nu, skriver senare istället nu ska jag ta och käka nån macka sen ta audin och fara en sväng..


Lördag!

Tjoho, är några dagar sen de skrevs blogg..
Vilket som så har jag legat sjuk i veckan med magsjuka så har inte funnits så mycke att skriva om, förutom de så väntar vi på att lassagnen i ugnen ska bli klar :)
Haha, nått som är redigt skrattretande är när man ser att en så kallad barndoms kompis har plockat bort en från fb och sen inte svarar om man hör av sig på nått sätt.. De är såå humor alltså, okej att man har blivit bort plockad men hade ju varit kul med en anledning.. Men men, inte värt att lägga funderingarna på! :)
Förutom de så blir se jobb på måndag och skönt ska de bli, saknar jobbet som fn just nu!
Ha de gott allihopa, för de ska jag ha! ;)


Tisdag!

Funderingar på hög nivå alltså, ibland önskar man att allt kunde bli som förut.. Man gjorde vad man vill, när man ville de. Men de är väl så här när man blir vuxen?
Nä jag säger bara en sak, just nu hade det varit skönt med en enkel resa från Boden!
Nå men nu fortsätta jobba, eller.. Först en kaffe!
Ha en bra dag allihopa. :)


Måndag!

Måndag och massa jobb står på schemat, varit skönt med en veckas semester.. Men nog hade jag ju kunnat ha en till, inte hade jag sagt nej till de! :)
Förutom de så lever livet på rätt bra just nu, har umgåtts massor med dom två som betyder mest nämligen E och P! :)
Helgen har då bara varit lugn, tänkte fara till valvträsk festivalen men jag och P for iväg till Luleå istället och köpte skilda världar volym 7 så har blivit att kolla det istället och bara mysa på :)
På lördag följde vi med E till Brännberg när nog skulle klippa sig så blev att vara social på bb 2, sen när vi for till stan så blev de en sväng till Edvin och surra några ord :)
Sen igår (söndag) hmm, ja vad hände då.. Blev att fixa och dona lite, men tänkte fortsätta idag eller nått sånt om det nu inte blir en tidig kväll vill säga.. Jo just ja, så var ju E förbi på kaffe igår också.. :)
Nä nå hade jag allt kunnat vara borta ett tag till, speciellt om pengar hade vuxit på träd och min man hade varit med :)
Sen har väl jag och P pratat lite smått om att flytta ihop här framöver, även pratat lite om fixa till i huset och sånt.. Ikea här kommer vi! ;) hehe
Nä nu börjar de luta åt lunch på en stund och en strax sen fortsätta arbeta..
Ha de bäst allihopa! :)


Lördag.

Gud vad tråkigt att de redan är lördag :/ nå hade kg kunnat vara hemma från jobbet att tag till :)
Men på tal om jobbet, då från och med idag så blir jag fast anställd på jobbet, känns som skönt faktiskt :)
Igår tog jag det bra lugnt med Peter, hade tänkt fara till valvträsk men blev lite ändrade planer. Vi for ut och åkte en sväng, så blev att fara till huset :)
Men men, vi får se vad den här dagen har att erbjuda, men skulle tro att de blir skilda världar för fulla muggar :
Men nu ska jag komma om jag får liv i karln :) ha de bäst!


RSS 2.0