... : )

Skåååål!! : )

Less!

Ibland kan man inte bli annat än less, att vara förälder åt sin egen förälder är nog de jobbigaste jag någonsin varit med om..
Fan inte farsan kunde inse själv att han är sjuk och måste få hjälp, man kan inte bli annat än less och ledsen.. Aja, not my problem!
Har bara god lust att be han fara åt helvete, men kan som ändå inte göra de.. Han är liksom pappa, mitt kött och blod.. Så man måste väl ställa upp?!
Aja, ikväll ska jag garanterat festa gääärnet och glömma allt!..  Blir fan bara ledsen alltså!...

Ha en trevlig dag!

Gårdagen!

Dagen började med att morsan skulle ringa och väcka mig, vilket inte hände..
Så jag ringde henne, gick och duschade sedan for vi till Torneå, skulle kolla på en bäddsoffa till stugan, men... Dom hade bara vita, så blev inget av de, stack till Ikea.. Jag köpte en bokhylla och mor och Mats köpte en bäddsoffa och lite sånt..
Sen tänkte dom ju hyra ett släp där borta, men så klart så fanns de ju inget som gick och hyra! Så de slutade med att dom fick skicka soffan med bussgods..
Sen for vi till GK's i Morjärv och handla lite, for till Vedafallet där de blev grillat till middag med Philip, Peder och Carina, super gott! :)
Jag och Philip badade i Råne älven, hur varmt i vattnet som helst.. Var riktigt skönt.. Sen efter de blev de hem och helt död var jag.. haha!

Idag har jag inte gjort mycke alls, svurit litegrann, först när jag skulle fara gick inte 740in igång, så fick stoppa den på laddning, sen skulle jag börja sätta ihop nå ikea klädbackar eller vafan man ska kalla de, men de åkte ut lika fort som de kom in, jävla IKEA!´
Sen efter stoppade jag ihop bokhyllan, de gick dock bättre än klädbackarna, men då var jag ju så smart att jag skruvade ihop den nere i köket, hmm.. Såå jag väntar ett tag till, så Emma får komma och hjälpa mig att bära upp den.. :P

Jo just ja, Emma är på väg hit, fett kul! :) Ska tömma de sista i helgen från lägenheten och sen städa ur den, men först måste jag fixa lite i rummet där uppe så jag får plats med allt..

Ha en trevlig dag!
Puss!

Gadds! <3





Tänk om..

Tänk om man kunde få lite medvind ibland och inte bara motvind..

Bojn!

Ut på byn i pyjamas byxor och köra en sväng, naaajs! ;D haha..

Värk!

Mensvärk är nog garanterat de värsta som finns!

Söndag...

Vilket skit väder de har varit idag, regn och åter regn .. De är fan bara grått och mulet ute, suck! Verkligen inget roligt väder.. Termometern visar 21,9 grader.. Så de är ju kvavt som satan också.. Blä!
Nu ska jag iaf laga mat, och stoppa igång en tvätt maskin, sen fara ut och köra en sväng.. Orkar inte sitta inne, de suuuger!



Robin Rosenberg! <3

Ett år sedan idag du försvann från oss, saknar dig så otroligt mycket, och tänkter ofta på dig!
Du lämnade ett stort hål hos många när du togs ifrån oss..
Önskar att du kunde vara här! <3

Fredag = awesome!

Fredags kvällen började med att Tess, Daniel och Mattias kom.. Drack och surrade skit, jäävligt trevligt.. Sen stack vi till Älvsbyn till Tommy, vilket var jääävligt kul! =) Måste verkligen göras om!
Sen när vi sku därifrån så fick vi då punka, åh jag var ju typ knall och fett orolig att morsan och mats skulle bli arg typ.. Men de blev dom nog inte, verkar ganska lugnt iaf..
Så vi bytte däck, sen for vi hem, Åh jag då som var full skulle ju ha ner bilen till garaget.. Och Daniel bara " Du ska väl inte köra nu.." Så jag knuffade bil jäveln från huset till garaget, ja herregud!

Daniel, Tess och Mattias for hem iaf, så jag tog fram ett vinterdäck och tänkte sprätta dubben, men de var väl en jääävla tur att jag inte gjorde de, och ringde Emma kvar över 5 på morgonen iställe, när jag går ner till garaget idag så ser jag ju att de är vinter däcket till 740in, så de var ju som tur att jag inte gjorde nå!

Sen kan jag ju tala om att de är grymt länge sen jag har varit så här bakfull, men de är de fan värt, hade en grymt kul kväll, som vi måste göra om! ;)

Men men, nu ska jag kasta mig i soffan och kolla nå tv..
Puss!


Slitet!

Sliten dag, ohja! Men de ska vi styra upp nu! ;D Ses i dimman..

Idag säger jag bara!

SKÅL!

Dig!

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till.

Torsdag!

Gjort lunch till mig och mor, men hon ville inte ens ha med i matbacken.. Hon tyckte de var för starkt, men snart ska jag ta till åtgärder så ska hon få se va som är starkt och inte! :)
Just nu ligger vi i varsin soffa och ser en unge i minuten, ja herregud säger jag bara.. De är riktigt så att man aldrig kommer vela föda barn när man ser på de.. :S

Aja, kanske skriver en rad sen!
Puss

Onsdag!

Vakna av att morsan ringde, slog på sex and the city 2 som jag såg igår men inte orkade se klart.. Sen ut med Zacke så han fick vara i hundgården..
Starta gräsklipparen och for runt på gården, sen for staget igen.. Så skulle fixa de, nå va händer inte då.. Jo jag lyckas fixa så fingrarna far i remmen, lyckat!
Så nu funderar jag på att fixa säckarna med kläder iställe.. Men inte ens de vill jag göra.. BLÄÄ!!
Skit samma, nu gorma på..
Ha en bra dag!
Puss!

Måndag!

Igår blev de att sova i stugan med syrran, men blev lite less där ute,.. Så nu är vi i byn..
Just nu väntar jag på att klockan ska gå lite fortare så jag kan hämta mamma från jobbet och sen fara hem och sova.. Är jävlart dyng trött.. :/
Såå ork it skriva nå mer idag förutom den lilla korta infon ni just fick! :)
Puss!

Stugan!

Jag och morsan har varit till Älvsbyn och handlat och kollat läget, sen for vi hem igen.. Jag lagade mat, och kan garantera att de var nog den godaste fisk soppa ja NÅGONSIN har ätit!!
Kanske inget för dom som bantar men vafan, nån gång måste man prova..
Så nu ska jag lägga mig och kramas med min fyrbenta man sen kasta mig i duschen och fara till stugan och sova tror jag närmare bestämmt.. Kanske fara förbi Tom och Lotta en sväng före och dricka nå kaffe.. :)

Aja, men ni som vill mig nå når mig på telefon, eller rättare sagt.. Ni som har mitt nummer! ;)
Tror inte jag hittar nå trådlöst nätverk i stugan, men tar med datan och kollar iaf..

Ha en bra dag!
Puss!

Tack och goooodnatt!

Varit chaufför till mor och Mats ikväll.. Så vi for till Harads och hälsade på Thomas och Carina, sen for jag och släppte av dom i stugan.. Sen stan en sväng, och nu blir de sova!! Är ju mer död än levande..
Så tack och godnatt! Sov gott alla!
Puss!

Lördag!

Ligger åh slöar i sängen, morsan åh Mats for nyss till stugan åh ska väl sova där.. Så jag ska nog njuta själv här hemma ikväll, ska faktiskt bli skönt som fan!!
Förutom de så var de prat om att dom till skulle till nån arbets kompis till Mats och käka räkor så jag skulle vara chaufför, men vet inte hur de blir me de..
Men åh andra sidan så gör de inget om jag slipper vara chaffis! :)
Har ju tvn, soffan åh datan tills ikväll annars.. HAHA!

Låter som de är fotboll i Brännberg, eller kanske träning (?) ingen aning, men tycker de låter som en visselpipa..
Tänkte försöka orka gå ut och klippa klart sidan jag lämnade igår.. På en stund, just nu var de skönt att bara vara om man säger så! :)

Ha en bra dag!
Puss!


Hur gullig är inte Klacken här egentligen? Saknar henne..

Himlen måste sakna en ängel


Fredag!

Gormat på hemma på gården idag, tvättat bilen.. Eller försökt så gott de går, fyllt på olja och nu har ja klippt gräset.. Känner mig lite slut nu alltså, precis kommit ur duschen iaf och just nu ligger jag och bara slö surfar lite..
Funderar dock på om jag ska fara till stan och hjälpa Martina att flytta, men får se..
Har så satans ont i vänster knä och har haft de flera dagar nu, så har lite problem att gå.. Känns som att de är på väg att hoppa ur led på ett ungefär..

Aja, nu ska jag kramas med min fyrbenta man ett tag! :)
Puss!


Saknar!

Fyfan vad jag saknar dom två bästa i mitt liv!!!

Trevlig dag!

Inte gjort mycket alls idag alltså, tills morsan sku på jobbet så har jag bara varit hemma, sen skjutsa henne till jobbet..
Efter de stack jag till stan och var social med Tess och hennes mamma, for och träffade Moa och hennes vän sen stack jag till Älvsbyn och drack nå kaffe åh var social med Tommy! :)
Haft en riktigt trevlig kväll, sen efter de gick jag till morsans jobb och väntade tills hon slutade typ 10 minuter, for till shell och handla lite, och nu hemma.. Få se om de blir att spela lite sims här på en snärt.
Men först surra med Emma på skype ett tag! :)
Ha en bra kväll!
Puss!


Stugan!

Ikväll blev de ju som sagt att sticka till stugan, så har målat lite grann.. Såå kul är de verkligen inte att måla har jag insett, eller mja mjo.,. de blir ju roligare när man ser resultat av de hela! :)
Har iaf suttit och spelat igen allt som har försvunnit, så nu går de fint me spelet också, kommit jäävligt långt.. Jag bara älskar sims! :)
Haha, just ja.. Jag hade ju nån plan idag om att ta en säng till stugan tidigare.. För morsan och Mats funderar väl på att göra de på lördag - söndag, alltså att sova där.. Så då har jag ju som sagt huset själv, för nå fan får dom ta med Zacke också..
Men iaf, jag struntade i de.. Jag menar, de bor ju en jävla äckel orm vid ute dasset, så vad händer om jag blir nödig mitt i natten.. Haha, mjaa.. Jag stannar nog här där jag har TVÅ toaletter! :)
Nu ska jag försöka sova nån timme iaf, godnatt!
Puss!


Dagarna bara rullar..

Igår var jag och morsan uti Sörbyn en sväng och socialade...
Tjatade lite på Micke om att jag sku få prova köra svart mercan, så jag och Micke for ut me den en sväng.. Shit alltså, jag blev helt såld!!
Idag for jag och morsan till stan iaf, köpte gardiner och gardinstänger till stugan, så sen blir de att fara dit :)
Inte illa, börjar bli riktigt fint där nere! :)

Men nu ska jag gå ner och käka, sen fara till stugan som sagt..
Är lite dålig på att uppdatera bloggen just nu, men ska försöka bättra mig! :P
Ha de bäst!
Puss!



Inte den bilen, men typ en sån.

Måndag!

Dagen börja med att morsan försökte väcka mig från klockan 6 på morgonen, halv 7 vakna jag.. Snacka om trög väckt, och mitt morgon humör är faaan inte att leka med!
Nå väl, skjutsade morsan på jobbet sen var jag typ dyyng hungrig så tänkte ju fara och köpa en macka på shell, nähää.. Då hade dom inga, så jag drog till med en korv på en gång!
Sen for jag hem och öppna balkongen åt Zacke så han la sig där och jag la mig i sängen, guds så skönt!
Sov till typ 12 tiden, då hade morsan både skickat sms och ringt.. Morsan och Monica hade ringt från varsin telefon, en till hem telefon och en till mobilen..
Vakna och svara, men somna om lika fort.. HAHA! Inte otippat.. For till stan och mötte upp Mats och gick på möte, sen stack jag till Älvsbyn och var social på morsans jobb med tanke på att jag sku hämta henne..

For hem och laga mat, kommer ju typ aldrig få laga mat igen, morsan och Mats bara gnäller om att de är starkt ;) haha! Vafan, man måste ju veta att man lever liksom..
Sen for jag till Philip, surrade lite åh drack kaffe, jag och Philip tog sen hans bil till Alträsk och var social i stugan med morsan, Mats, Peder och Carina! :)
Hunnit färga håret också, vilket blev bra.. Så nu drar jag igång en film och förhoppningsvis somnar snart, börjar känna mig något död!

Ha en bra kväll, godnatt!
Puss!

Hm!

Kan de vara värt att försöka? De känns som så rätt, men ändå så fel..
Shit så förvirrad man blir, lyssnar man på han så vill han en helt annan sak, men de är nått som inte stämmer.. Jag ger upp, de är lika bra!

Men en sak är säker, han är så grymt fin så de finns inget slut!

Vilken helg alltså!

Ja jag säger bara de, vilken helg... Var "fylle chaffis" för första gången, åh jag ska nog helt ärligt säga att de kommer dröja länge tills nästa gång! Eller nää kanske inte, tjatar ju på Tommy att han ska fixa bilen nu så jag får vara chaffis till han.. Men alltså, förutom de så kommer de dröja länge!


Kom hem kring 6 tiden på morgonen, helt död iaf! Men somna inte först efter 7 tiden nån gång.. Jag säger bara en sak.. Hemska tider!
Sen har jag absolut inte gjort mycke idag, sovit och bara chillat.. Surrat med Emma i telefon en snärt, och nu funderar jag på om jag ska spela lite sims och bara dö...
Iofs så måste jag ju krams med min man lite också, men han ligger på balkongen och steeker! :)

Sen blir de ena efter de andra mer och mer klart, men just nu så är allt som ett frågetecken i mitt huvud måste jag säga..
Funderar på att ta en paus från B-town och sticka till Kiruna eller nå, ja vet inte riktigt men hade varit skönt just nu..
Fast då kom jag på, att de hade nog inte blivit bättre då, men men.. Nu ska jag spela lite!
Ha en bra dag..
Puss!

The way!

The way you walk,
the way you talk,
the way you smile it turns me on,
the way you move,
the way you groove makes me glad that i'm with you!

Vilken dag!

Först när man vakna på morgonen höll man på att dö av värmeslag.. For ner till stan, gick på banken, arbets och sen och köpte hundmat..
Efter de blev de lägenheten och hjälpa Emma att bära möbler så, nu är hon tekniskt sett en riktig Kirunabo! :) Sen for jag och morsan till Luleå och lämnade Klacken hos Anki, så vi gick och käkade på puben där brevid, vilket var riktigt trevligt..
Och nu så har jag nyss precis kommit ur duschen och ligger på sängen och bara allmänt mår bra.. Förutom att jag har tok jävla ont i ryggen, men de blir nog bättre om nån dag! :)
Nu ska jag fortsätta gorma på här..
Puss!

Chris Medina - What Are Words


....

Han är mitt ögon godis!

Torsdag!

Morrn morrn, sovit som en stock när jag väl kom hem och somnade.. Såå grymt skönt alltså!
Igår kväll/natt for jag och Emma ner till stan och umgicks med Cici och såg på Trassel och hade kaffe/saftrep.. Mycket trevligt var de!



Helt klart en film att rekomendera! :P

Antar att vi ska ner till stan på en snärt och fortsätta packa, tyckte Emma prata nå om att hon sku få släpet idag också..
Men nu ska jag göra mig klar för att fara till stan..
Ha en bra dag.
Puss!

Full dag..

Full späckad dag idag, eller iaf från två tiden... Varit i lägenheten och packat lite, mest kläder... Blev 4 säckar och 3 låder upp.. Är såå redigt less, önskade allt var klart!
Men på fredag så ska fan allt vara klart, sen städningen efter de.. Men de får vi se när den blir..
Aja, nu ska jag fan ta en dusch sen blir de Boden igen och umgås med Cici och Emma, vi ska tydligen se trassel och dricka nå kaffe.. Trevligt värre då.. : )
Aja, ha de bra.. Och godnatt!
Puss!

Tisdag!

Godmorgon, dagen började med att jag gick ner och käkade ägg och bacon till frukost och socialade me morsan! :) Sen drog hon på jobbet, åh jag gick upp och la mig och skulle sova några timmar till, hon skulle nämligen ringa och väcka mig.. Men inte fan kunde jag somna inte, nå väl.. Blir nog en riktigt tidig kväll tror jag!
Nyss precis kommit ur duschen, så nu är man så gott som klar för att först fara till Älvsbyn och hämta bilen av morsan, sen Luleå och kolla färg till rummet (ska måla om, men vet inte vilken färg..) Sen till lägenheten och packa..
Bara små grejer kvar nu, eller mjaa, har ju fotöljerna också, men förutom dom så är de bara små plock satt säga! :)
Igår var vi och hämtade sängen, kanske har skrivit de.. Åh fy satan va arg ja var, backade första gången med släp, lite mer träning så går de som på räls! :)

Nä nu slö surfa lite.. Funderar på att gå och göra nå kaffe, men kändes jobbigt.. haha!
Aja, ha en trevlig dag! =)
Puss!

"För din skull " Niclas Wahlgren


Helgen!

Blev som sagt Kiruna helgen som var, och kiruna festivalen vilket var riktigt riktigt kul.. Men som man säger, borta bra men hemma bäst! åh de är fan så! :)
Nu har jag börjat flytta dom tyngre grejerna från lägenheten iaf, börjat med sängen idag.. Så ska väl ner och fortsätta packa grejer imorgon, men innan de blir lägenheten åh packa så blir de Luleå och kolla på nå färg, med tanke på att jag ska måla om i rummet, men vet fan inte vilken färg..
Sen köpa nån snygg text eller dekal och stoppa upp.. Kommer bli reeedigt snyggt! =)

Just nu så ligger jag i sängen och kollar Wallander prästen iaf, skönt...
Sen när jag och Emma hade varit och hämtat sängen och jag både har kört och backat med släp för första gången, så kommer jag på när vi är i Brännberg.. Att jag har tagit med mina täcken, men har glömt dom där jääävla kuddarna.. hmm.. suck!
De blir nog bra de här när de är över! :)

Aja, nä nu ska jag sociala lite med hojna Emma som ligger i andra sidan av rummet och se film =)
Förresten, tror nästan jag måste skaffa en box till tvn i rummet också, hur najs hade inte de varit?! Speciellt så jag får mina canal + kanaler..
Sov gott..
Puss!

Kiruna!

Kom till Kiruna igår efter att ha åkt tåg i 10 km/h i ca 50 minuter, fyfan alltså, nnästa gång tar jag bilen.. De bara är så! Sen när jag väl kom till Emma så blev de en dusch och kaffe.. For och träffade Samuelsson och var social med han mitt i natten haha.. Vilket var riktigt trevligt, sen hem till Emma och sova.. tog en rejäl sovmorgon idag, vaknade kring 15 tiden.. Haha! Nyss precis duschat och öppnat en cider iaf, såå nu ska jag laga nå middag, sen ska vi till en arbets kompis till Emma och dricka lite innan vi ska på festivalen.. Kul :) ha en bra kväll och helg folket! :) kommer nog inte uppdatera nå mer i helgen... Puss!

RSS 2.0