hmm!

Fått höra lite grejer idag, och alltså.. Jag vet inte riktigt va jag ska säga, men jag trodde inte de här om dig! :/

Juuust ja!

Idag kommer Emma hem! Ska bli kul att träffa henne, och förhoppningsvis Sally också! =)) Saknar lill Sally bäbisen mer än någonsin!


Within Temptation - Memories


Måndag!

Vakna kring 5 - halv 6 imorse, och somna om sååå klart.. haha, segare än en zombie! Åkte ner me Mats till stan, och sen bara chillat.. Solen lyser för en gångs skull också.. de är skönt som fan! =) Tänkte ju nästan ha shorts på mig, men vet inte riktigt.. Får se.. ^^
Sen funderar jag på om jag ska ner till körskolan eller skolan, man blir såå satans less på att bara sitta på körskolan hela tiden. Men de är ju bra, man lär sig ju nått..
Förutom de så gick de väl si så där med att somna igår, men de är ju kanske inte så konstigt eftersom att jag sov till klockan 15.00 på eftermiddagen.. Var iaf skönt med en sovmorgon! :)
Aja, nu ska jag ge Klacken nytt vatten och mat, sen gå mot skolan en sväng..
Peace!

Big Brother!

Yeeees, Christian åkte ur Big Brother!!!!! =) Hoppas verkligen att Sara åker ur också, och sen att Simon vinner alltihopa!


Fett less!

Börjar verkligen bli redigt less på vissa måste jag säga!
Visst man ska säga va man tycker och tänker, jag gör de iaf.. Men ibland blir de bara för mycket! Speciellt när man är sååå jävla nyfiken när de gäller andra och knappt klarar av att sköta sig själv, du kan inte ens ha en egen jävla åsikt.. Och ALDRIG ha fel... De här kommer fan inte gå så mycket längre!

Nä nu fixa sista veckorna, sen söka jobb.. Långt härifrån, eller långt och långt.. Men tillräckligt långt för att slippa vissa.. Är ju en bra anledning till att flytta, och slippa folk!
Iofs så kommer jag sakna många, men måste ha en ny start nu känner jag! Skit samma, nu ska jag gå och fortsätta med nå roligt!
Peace!

True!

It's hard to wait for something, you know never will happen. But it's even harder to give it up, when you know it's all you ever wanted!

Niss Olsson - Varför åka skidor


Grattis Roger!

Grattis bästaste Roger!! =) Hoppas du haft en toppen dag..


Bordi bojn!

Woohoo, då sitter man uti Brännberg och bara chillar.. Nyss käkat middag, hämtat ved och gjort upp eld uti kamin.. :) Då slog de mig plötsligt att jag fortfarande går med pyjamas byxor.. Yeeey.. ^^
haha! Just nu sitter jag och skypar med Cici a.k.a GheymoGreta...
Igår var jag och morsan i Luleå och köpte färg till slugan, sen var vi på willys och handla också.. Haha, alltså hon tog 1 steg fram och 10 tillbaka, och varje gång hon kom tillbaka så hade hon alltid med nå annat, och ändå förstod hon inte hur de kunde bli så dyrt.. Ja hon är som rolig hon :)
Sen hade Philip och Kjell rått jakt i växthuset, såg ju kul ut... Men stackars små dom små råttorna.. :(
Blev middag hos familjen Bergmark, var trevligt och gott, efter de for Peder och Carina bort så jag och Philip gick ut i garaget och höll på, efter ett tag började de åska!! :( BLÄÄ!

Aja, nä nu ska jag kramas lite med Zacke =)
Peace!

Sjuk.

Går på hör varv varje dag, med förkylning och feber.. Knappt nån röst osv.. Hemskt jobbigt när man inte har tid att ligga hemma och vara sjuk, så man kanske blir frisk.. Nåväl, kommer saknar skolan när de är slut, iaf Ubbe och Anders bästa lärarna ever!
Aja, nu ska jag plugga och se desperate housewives, och förhoppningsvis somna tidigt..

Offh, arg!

Är så grymt arg på mig själv just nu, var till trafikvärket och gjorde teori provet idag... Fick 2 fel för mycket.. Så arg och besviken på mig själv så de är inte sant...
Aja, bara ta nya tag, och koncentrera mig på uppkörningen och hoppas att den går bra..
Nu ska jag fixa lite här hemma, sticker till sörbyn ikväll.. Så får se när jag kommer hem..
Peace!

Pink (P!nk) - Fucking Perfect


Borti Sörbyn!

Hohoo, just nu sitt ja uti Sörbyn och chillar.. Jag och syrran har varit och gått en sväng, och just nu sitter jag och bara slöar vid datan typ..
Fortfarande massor me funderingar, dock lite mer funderingar idag än igår.. Men men, blir nog bra sku ja tro.. Till slut iaf! 
Har pluggat lite Luftkonditionering också, tror de blir prov på de imorgon, och snart tänkte jag gå och plugga lite teori, de kan ju behövas om jag ska klara de där jääävla provet!

Aja, nä nu ska jag fortsätta chilla.. 
Peace!


Drängarna - vilda western i Boden


Funderingar!

Några dagar sedan jag skrev nu igen..
Har haft ganska mycke att göra i skolan i veckan, och nu i helgen har jag varit i byn och tagit de lugnt och pluggat till teori provet lite..
Idag blev de att fara och måla i stugan, kul att måla, men fan inte roligt att sitta i skopan till traktorn så man når nånting, jag hatar verkligen att vara kort!

Nåväl, sen har de varit lite upp och ner också.. Haft ganska mycke funderingar, så jag håller mig mest hemma och ser på desperate housewives nu för tiden, de är som roande de också.. Skönt att inte göra allt för mycke utan bara plugga teori, sen skolan och sånt..
Iaf, jag vet inte riktigt vars jag ska börja egentligen, alla dess funderingar gör mig liksom mer eller mindre galen...

Igår när jag var hos familjen Bergmark så började en vän eller vad jag nu ska kalla han att skicka sms, och jag fick väl veta lite för mycke, han gick liksom över gränsen, först sitter han liksom och raggar på mig, sen började vi prata om en tjej som är från en by utanför Boden, osv.. Och att han satte på henne, vill jag veta de?! hmm, nej.. Fast varför skulle jag veta de?
De är liksom för mycke information, och jag vill verkligen inte veta! Fast de kanske borde bli ett nytt samtals ämne vem man sätter på och inte.. Skulle liksom inte tro de!
Så efter de smset så gick han liiiite för långt, ganska tråkigt med tanke på att när han kan prata som folk så är han riktigt trevlig att ha och göra med.. Men men!

Sen en annan som jag har pratat med i några år, säkert 3 iaf.. Har pratat om att träffas osv, men har som aldrig blivit, antingen har de varit en dålig tidpunkt eller så har jag gjort de jag har varit bäst på, att banga!
Iaf, de känns också lite skumt där.. Med tanke på att han har som börjat låta såååå satans seriös, och de skrämmer mig lite nästan.. Förut skulle jag liksom aldrig brytt mig i ålder... Utsidan spelar inte så stor betydelse egentligen, för jag går efter insidan på en person.. Men åldern, de är bara en siffra på ett papper, men ändå..
Jag tror jag blir galen på dem här funderingarna!

Men en sak jag inte förstår mig på, dem här trevliga killarna som inte gör nånting.. Alltså dom "bra" killarna, de är dom man ska hålla fast vid, men man gör inte de.. Varför?!
Mitt ex var en av dom, han var nog ganranterat en av dom bästa jag har varit tillsammans med, men de funkade som sagt inte, annars hade han inte varit mitt ex.. Men de kanske blir så när man inte har så många gemensamma intressen? vad vet jag.. Men ibland kan jag känna att jag saknar han som fan, men jag vet själv eller jag tror för en gångs skull att de aldrig skulle funka..

Har varit singel i 1 år och 2 månader, jag hatar verkligen singel livet.. Men på ett sätt är de väldigt skönt att vara singel, man kan göra vad man vill, när man vill.. De är väl de som är bra, eller?
Men de är klart att man saknar de där lilla extra ibland från att ha en pojkvän..

Ääh, var bara tvungen skriva lite innan jag blir tokig.. Nu ska jag se lite mer desperate housewives sen blir de sängen och kliva upp tidigt och fara till skolan imorgon :)
Peace!

Skolan!

Sitter just nu på skolan och rullar tummarna, och väntar på att klockan ska bli 8:20 så man kan börja snart.. Igår så var jag hemma från skolan iaf, hade fetaste jävla nack spärret, så kände mig verkligen som en stel jävla pinne! :S Haha jo just ja, morsan åkte ju ner med Mats till stan igår.. Sen kommer hon på morgonen och väcker mig när hon kom till stan.. Så delade på en macka sen drack jag en pucko och gick och la mig igen... Hon gick och la sig också, sen vakna jag kring 9 tiden kanske.. Av att hon skriker från badrummet som en stucken gris! Hahaha, åh jag med nack spärr ska försöka springa dig, ja de var en syn vill jag lova.. Nå väl for upp till byn igår iaf, hälsade på familjen Bergmark, surrade och drack kaffe med dom, sen höll jag och Philip på med datan.. Somnade iaf ganska omgående när jag kom till morsan och Mats :) Men nu ska jag vänta lite, sen kommer förhoppningsvis allt folk så de finns nån att surra lite skit med! :) Peace..

Några dagar utan blogg!

Ja som ni ser så har jag haft några dagar utan bloggen.. Har inte orkat vara inne på internet nå, däremot så har jag börjat nöta igenom första säsongen av Desperate Housewives, så de är typ de jag göra nästan varje dag och pluggar teori vill säga, med tanke på att de närmar sig med stora steg! :) Jo just ja, myn provet som jag gjorde förra torsdagen klarade jag, så nu mer kan jag säga att jag är en riktig fordons mekaniker, vilket känns jävligt skönt ändå! :) Och för en som undrar vad myn provet var så kan man väl säga att de var slutprovet på fordons.. De första jag sa innan jag satte mig och gjorde provet var "när får man göra omprov?" vilket inte behövs, men de var svårt vill jag lova.. Gränsen för att bli godkänd vad 50 och jag fick 73, så de känns helt awesome! Men som sagt, trodde helt ärligt inte att jag skulle klara de.. Förutom de så händer de inte så mycket nu för tiden, de är mest skola, desperate housewives och plugga teori som gäller just nu.. Eller tjaa umgås med vänner kan man ju göra också, men de får bli på helgerna haha.. Och på tal om ingenting så måste jag säga att jag kommer sakna skolan, speciellt lärarna på fordons, för helt ärligt så har jag nog dom bästa lärarna.. Dom är bra på att lära ut och dom kan samtidigt ha humor! Och de är väl så en lärare ska vara? Så under den här tiden som jag skulle plugga upp blev nog helt ärligt den bästa tiden under alla mina år på skolan, tiden som dock bara skulle vara till jul men blev ett helt år.. Men åh andra sidan så är de bara bra! :) Igår så slutade jag iaf halv två, men höll på att plugga luftkonditionering alltså AC-system, vilket är ganska kul egentligen, så jag for inte hem först Mats slutade, så åkte jag upp med han till byn.. Så blev kaffe hos familjen Bergmark och mycke surrande.. :) Och just nu så sitter jag på skolan, Mats fick släppa av mig här.. Anser väl att de inte är så stor ide att fara hem den timmen som är innan skolan börjar, men de gör inget.. Lugnt och skönt så här på morgon kvisten! :) Kanske kommer med en uppdatering senare om jag orkar och hinner! :) Peace!

Grattis Cecilia! :)

Grattis Cici, hoppas du får en awesome dag! :) <3

Tisdag!

Varit vaken sen klockan 5 imorse, de känns kan jag ju bara säga.. Nå väl, åkte ner med Mats till stan imorse, sen hoppade jag av på skolan, inte orka jag fara hem och sitta där som ett fån till skolan började.. Så var på skolan typ 6:40 på morgonen, så Tom blev lite förvånad när jag var före han.. Haha!
De var som förr i tiden, fast då åkte jag ju med Tom på morgonen, och hjälpte till för att ha nånting att göra, aja var kul iaf :)
Just nu sitter jag och försöker hitta nå grejer på google om provet som ska vara på torsdag, vilket krockar med "lilla uppkörningen" som de kallas.. Aja, jag prioriterar nog den faktiskt, sen när man kommer tillbka till skolan så gör jag provet.. Borde ju funka de också.. Får ju hoppas på de iaf! :)
Jaja, nä nu ska jag fortsätta plugga..
Peace!

Lång dag!

Efter en lång dag på skolan så har jag bara chillat hemma nu ett tag, sett lite big brother och kniven mot strupen.. + plockat bort lite och diskat, så nu väntar jag bara på att Mats ska höra av sig så blir de att fara till byn! :)
Tänkte fara förbi familjen Bergmark också och vara social en snärt kanske..
Annars händer de nog inte så mycket idag, blir nog ganska lugnt.. Blir nog ingen mer uppdatering ikväll, om jag inte lånar morsan och Mats's dator, orkar inte släpa me min till byn, så finns på mobilen om de är något! :)
Peace!

Måndag!

Jahaja, måndag idag och jag är fortfarande sliten från i lördags, alltså de är ju hemskt!
Nå väl, minns inte såå jätte mycket faktiskt om jag ska vara helt ärligt, så jag skyller på tequilan.. :P
Blir nog nykter ett tag fram över nu känns de som! Nä nu ska jag fortsätta plugga till Myn provet dvs typ slut provet på fordons..
Peace!

huvva!

Just nu börjar de bli bättre, men tidigare när jag vakna alltså.. hemskt alltså! Men är fortfarande lite bakis, men just nu för tillfället så har jag mer tandvärk än vad jag är bakis..
ska försöka få i mig nå mat..

RSS 2.0