Valborgs!

Jahaja, precis sminkat mig och gjort mig klar, sitter i Heden just nu iaf, jag och cäcä har bastat som jag har döpt om henne till nu tydligen,.. hmm!
Tequilan har börjat ta sin plats, så just nu chillar jag nog ganska mycke me drickat,.. Iaf så har jag grillat idag, kanske blev liiite bränt men de var ändå gott, och Cici har gjort hennes goa potatis sallad! :)
Gott som fan!
De finns tre personen som saknas som mest, Edvin, Emma och mr K-man! ;D
Aja, får ta igen de nån annan gång, thihih.. Nu ska vi snart ut och röka iaf, och ni som läser de här.. Hör av er på mobilen om ni vill nå, slaggar nog i Heden inatt.. :) Puuuuss pussss!!



Och G är gulliiiig! =)

Lördag..

Vakna precis och har en fet jävla mens värk, åh fyfan så satans ont alltså.. Nästan så man kan begrava sig själv levande på en gång!
Nå väl, ikväll blir de alkohol och grilla, inte illa.. =) Nästan så man längtar lite, men först få bort den här jäävla värken alltså, annars kommer jag ju vara som en zombie ikväll, och hur kul skulle de vara.. Hm!

Aja, har inte så mycket att skriva just nu, så kanske kommer me en rad eller två sen iställe.. :)
Peace!

Hel dag i Luleå..

Ja herregud, for från byn kring 9 tiden på morgonen till stan då morsan skulle kolla synen, sen drog vi iväg till luleå och sprungit på massa affärer.. och jag Sara Elisabeth Lundman har förjävla ont i mina fötter vill jag lova!
Har iaf nyss kommit hem, och tagit en dusch, så nu chillar jag bara.. Hade dock varit skönt med en 5a på sängen, men får nog hålla mig vaken.. Funderar skarpt på att hinka nån öl kanske, men de är ett frågetecken om de än..
aja, ska gå och se om jag kan få ihop en sen middag!.. Peace!

Film!

Hemma hos morsan och Mats nu, så nu kastar jag mig i soffan och ser lite film på datan, sen blir de att sova.. ska tydligen upp tidigt, blir luleå me morsan och mats imorgon, och innan vi far till luleå så ska morsan och kolla synen.. HALV TIO!! voi voi.... aja, natti natti!

Teori och uppkörning!

Just ja, fick veta idag när jag har teori och uppkörning!! =) Nu gäller de bara att kunna ha "tystnads plikt" även på¨fyllan, så de kommer nog bli lite svårt.. men får bita mig i tungan om jag håller på att säga! haha!


Helg!

Jahaja, just nu sitter jag hos Peder, Carina och Philip.. Så sitter och nöter på Peder's dator nu iaf..
Skulle juha slut prov på fordons idag, satt och väntade i typ 15 minuter på att de skulle starta men inte gjorde de det.. Så Bertan ringde till bilproffs och frågade varför de inte funkade med tanke på att dom hade ju bokat just idag då, men iaf så var ju serven avstängd typ.. Men de som var mest surt var ju att dom inte hade hört av sig och sagt de till lärarna! :S
Så nu ska lärarna antingen ringa eller skicka sms till eleverna, med tanke på att resten av alla ska på praktik.. Bara jag som är kvar på skolan alltså.. Så mig gör de ju inget! :)
Sen satt jag iaf och kollade när Philip och nån kille på fordons recondade en bil invändigt.. Efter de gick jag och surrade med Jossea och Tess, de var ju också trevligt :) Sen ringde Philip när han slutade, så vi gick hem till mig och jag bytte piercing.. (jag hatar plast kulorna, speciellt när gängen pajjar!) Efter de gick vi ut och pratade med Peter (grannen) som stod och tränade att kasta med flugspö nu när de börjar bli fiske säsong! =) Så vi knatade iväg till Carina's jobb efter de och väntade tills hon slutade, for på MAX och käkade med Bea och Daniel, de var ju som trevligt :)
Sen for vi upp till byn, drack kaffe och surrade och jag och Philip vaxade sedan bilen, dock på vissa ställen blev de bättre och på vissa ställen blev de som bättre.. Men de blev mer glans, man kände skillanden på lacken iaf, men ska ta med glans medlet och sedan får Philip köpa nått vax med typ röda pigment eller va de nu heter, så man får tillbaka den röda färgen så den inte är så sol blekt! :)
Så nu sitter jag här och bara chillar, morsan kommer snart från jobbet, så blir att åka hem med henne och slå på nån film och bara ta de lugnt med tanke på att jag har fått helg! :) Så imorgon ska jag följa med morsan och Mats till Luleå så tänkte passa på att köra lite! :) Lika bra att ge sig på att köra i Luleå, måste ju göra de till slut ändå.. haha! Aja, nu ska jag vara social med Philip och Carina och vovvarna! =))
Peace!

Torsdag morgon!

Vilken morgon alltså, fucking jääälvla trött.. Fast kan ju bero på att jag somna rätt sen, pga att jag låg på och såg på filmen sex drive igår.. Tror jag har sett den tidigare, men den är grymt bra iaf..
Just precis nyss så har jag varit ut med Sally så hon har fått göra sina behov, och nu sitter jag och chillar.. Väntar på att Carina ska komma, sen blir de till skolan!
Tänkte gå ner och äta frukost, tills jag kom på att jag inte är nån frukost människa, var ju liksom de då.. Funderar på om man kanske borde gitta på bolaget och göra bort de idag, efter som att jag far till byn ikväll igen, men jag vet inte riktigt, tror jag får kolla när dom stänger imorgon för säkerthets skull ja menar dom kanske inte ens har öppet!
Just ja, när jag for hit så tog jag ju med min vanliga dator, inte skoldatorn och nu sitter jag och funderar om jag ska ta med min vanliga dator ändå till skolan med tanke på att vi ska ha ett prov som jag kommer skriva på datorn.. Hm! Nånå, nu ska jag börja göra mig klar för skolan! :)
Peace!


Lady gaga - Judas


Byyyn!

Idag efter skolan blev de att vara social med Philip, så han följde med hem.. Sen väntade vi på att Peder skulle komma så vi kunde fara till byn! :)
Nå väl, for till byn.. När jag kom innanför dörren så var de matdax.. Inte illa, var äckligt hungrig efter att inte ha ätit nån lunch..
Sen slutade det med att jag, morsan och Mats for till Peder, Carina och Philip och drack kaffe, efter de skulle jag egentligen hem men stannade kvar och såg arga snickaren och jag och Philip skulle vaxa hans bil men de blev dock inte, för Kjell's poleringsmaskin var trasig.. Illa illa, så får vänta till imorgon med vaxningen.. :)
Nu blir de iaf att basta snart sen blir de nog sängen, känner mig ganska sliten faktiskt!
Men men, natti natti! Peace!

Skolan!

Nå väl, nu drar jag snart på skolan nån timme, sen får jag se.. Hade behövt städa lite tror jag, och boka en jävla tvättstuga.. Jaja, får se vad som händer sen! :)
aja, see ya!

Lite bilder från helgen! :)










Lyckat!

Lyckat att försova sig fleera timmar, ööh nej inte riktigt.. Nå väl, skit samma, får väl se om jag kan dra igång me nå lunch hemma sen gå mot skolan! =)

Igår när Cici släppte av mig så sa jag att jag kanske skulel uppdatera bloggen, med tanke på att hon är lite purken på mig för att jag uppdaterar den så sällan tydligen.. :)
Men tyvärr blev de ju inte så, somnade med datan i sängen innan jag hant slå på den.. Så de var ju inte heller så lyckat..

Igår så blev jag bjuden på middag hos cheymo greta iaf, blev kycklingspett, hemgjord potatissallad (jag bara älskar cici's potatissallad!!!), grillade champingoner och grillade tomater.. Var hur gott som helst!! :)



Sen så såg vi en helt värdelös film. The last exorcism, alltså den är inte att rekomendera.. Så jävla psycho film!
Men hon fick som hon ville iaf, hon ville inte se den själv.. Så jag var ju tvungen för laget liksom.. Haha!



Efter de blev de bara lite hederlig Family guy och simpsons.. Och surra på och sånt.. Så de var ju som trevligt iaf! :) Sen efter Family guy så började ju så klart go jävla programmet Desperate Housewives! AWESOME! :)
Så vi slog till på stort med att se Desperate housewives och käkade Ben & Jerry's, hur jävla gott är inte de?! =)

Nomnomnom!

Sist men inte minst blev de Big brother, sen helt jävla dyng trött, så Cici skjutsa hem mig.. Klacken kom springandes när jag kom hem iaf, hur mys som helst alltså! :) Så både jag och klacken somnade nog ganska omgående vi la oss i sängen.. :)



Tisdag!

Tisdag morgon, förstår inte riktigt vad jag gör vaken den här tiden, men men.. Så är de också ibland!
Fint väder ute, massor med regn.. Fan så surt alltså!
Tänk lite sol så här på morgon kvisten, hade varit de bästa!
Nå iaf, ska och övningsköra på förmiddagen/morgonen, så får se om jag far till skolan nå före de.. Förra tisdagen när jag körde så pratade Mona om att hon skulle boka teori och uppkörning, så hoppas hon har gjort se, så få se vilka tider jag har fått.. Sen får jag inte glömma att ringa farmor och säga va de kommer kosta och sånt.. :)
Aja, nu ska jag fortsätta kolla runt på nätet ett tag till.. :)
Peace!

Kobojsarna - jag vet du vill ha mig


Lång dag!

Kom hem för ett tag sen och precis lagt mig i sängen, nu blir de snart att sova så man orkar upp och övningsköra imorgon, och förhoppningsvis få veta när jag får teori och uppkörning.. aww! =)
Iaf varit i luleå och käkat på Asian kitchen i Luleå och käkat med, Daniel, Josse och Tess.. Blev fyra små rätter, sen slog jag till på stort och tog friterad banan med glass! :) fett gott var de iaf..
Sen skulle jag, Tess och Mattias och hämta en kompis till Tess från Harads, men de blev inte.. Så for hem iaf, tyckte de blev lite sen... Men men, nu sängen..
Natti natti, peace!

Nu är de här över!

För snart fyra år sen träffade jag en person, som blev min absolut bästa vän! Första året gick vi samma klass på fordons, andra året var när vi sökte inriktningar, vi sa båda två först att vi skulle komma in på transport båda två, men jag kom in och inte hon, men de slutade med att jag bytte bort från transport pga min syn, så hon tog min plats.. Men vi umgicks ändå väldigt mycket, vilket var kul! Sen för ett år sen så tog vi studenten båda två, stod dock på olika vagnar och skrek och hade oss men ändå, vi har oftast väldigt kul när vi är med varandra och kommer alltid på så här sjukt skumma saker som vi hittar på som bara är "Emma och Sara grejer"...
Sen när vi slutade skolan, eller ett tag innan vi slutade skolan, så flyttade Emma in, vi delar alltså nu lägenhet och en hund.. Eller hunden är väl Emma's egentligen, men efter som att jag hjälper till att ta hand om hunden så kan man ju som säga att vi delar.. Tycker som att de låter mest rimligt..
Nå väl, vi brukar kunna diskutera och gorma.. Men vi löser de alltid oftast lika snabbt, men vissa grejer tar hårdare än andra!
Och nu är de nog i botten, de är liksom över känns de som, lite trist.. men jag säger som Emma sa nyss.. "De var kul till en början" skit samma, nu ger jag upp de här och försöker skaffa mig ett jävla liv!
Tror jag ska prata me morsan om ev säga upp lägenheten, antingen flyttar jag hem till Brännberg eller så skaffar mig en mindre lägenhet, ingen idé att stå med en trea själv liksom (som de låter på vissa så är de ju väldigt snart som hon ska flytta)!
Aja, nu ska jag ut och bara fara iväg, orkar inte vara här, vill inte vara här och ska fan inte vara här!
Hejs!

Lördag!

Dagen började med att jag vaknade kring 7 tiden imorse, var dyng jävla trött.. For till stan kring 10 tiden, handla lite åt mamma och Mats, men glömde ju så klart aftonbladet.. Aja, de är sånt man får ta ibland! Sen var vi på Djurmagasinet och Systembolaget också, men de var ju inte de bästa.. Utan de var att jag tappade bort Emma inne på coop.. Jag förstår inte liksom hur jag lyckas egentligen!
Aja, sen for vi till stugan och var där, käkade lunch stekt fläsk och korv på mackor! nomnomnom! :) Nåväl fortsatte busa med hundarna och surra med morsan och Mats som höll på att fixa taket i stugan, sen blev de dags för middag.. Då blev de grillat älgkött som var marinerat, potatisgratäng och sallad, hur jäääävla gott lät inte de?! :) De var hur jääävla gott som helst iaf! :)
Efter de gjorde vi inte så mycket, jag och Emma for tillbaka till Brännberg efter ett tag, låg på sängen ett tag sen blev de bastu och cider!
Nu blir de iaf att fara till stan och pierca ögonbrynet bara för att vi kan! ;) hehe..
Får se sen om mr K hör av sig, annars blir de nog bara att chilla me några cider här hemma uti Brännberg!

Jaja, ska fortsätta nu, väntar på att Daniel ska komma, sen vet ni ju vad som händer.. Såå ha en fortsatt trevlig lördag :)
Peace!


Bordi bojn!

Just nu sitter jag uti byn, har bastat och surrat lite me morsan,..
Skönt att vara här faktiskt, de är som lugnt och skönt uti skogen! :)
Men nu blir de att sova, så man tar sig upp och gå på systemet i Älvsbyn imorgon, tänkte inhandla lite dricka..
Imorgon så blir de att grilla uti stugan, FEEETT GOOOTT!! =))
Aja, tack och godnatt!
Peace!

Fredag!

Fredag idag, har fan inte orkat vara och skriva nå som ni kanske se.. Har spelat sims och diskat, de är de mesta jag har gjort idag.. Mjaa, kramats me Klacken lite också..
Igår så umgicks jag med Cici a.k.a gheymo greta! ;) först var vi och solade, sen snurrade nått varv på stan..
Sen for vi hem till henne och såg film, de blev Alice i underlandet =) Så jävla awesome film! Efter de blev de hem och sova, men så klart så somnade jag inte först typ 4 tiden på morgonen, helvete va de är varmt i kroppen, har ju inte bränt mig lite!

Nå väl, nu tänkte jag kasta mig i duschen och sen dammsuga och skura.. :) Sen ikväll när Emma kommer hem så blir de att fara till byn,..
Ska bli skönt att fara dit ett tag, måste verkligen göra nånting, känner att jag har ganska mycke som jag går och stör mig på! Men de blir nog bra..

Aja, nu ska jag fortsätta!
Peace!

Glad påsk!

Nu säger jag bara glad påsk! =)
Får se om vi ska ta grillningen idag jag Cecilia in wonderland,.. Om de nu blir så ringer vi nog Edvin också och hör om han ska följa me! :)
Nå iaf, sen har jag laddat upp nå bilder på facebook, duschat och plockat lite ( för ovanlighetens skull ) Väntar just nu på att Cici ska höra av sig iaf, får se om vi far och solar idag också.. Haha, vi var ju och sola igår, och daaaamn va jag brände skinkorna! HAHA!! :)
Aja, nu fortsätta gorma på vid datan! =) See ya!


Sara Lundman
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║
Copyright © 1990-2011

Mimikry - Min sång


Torsdag!

ja tiden går liksom fort, redan torsdag.. Suck!
Jag och Cecilia in wonderland ska ju festa på valborgs så därför funderade jag på att vara nykter över påsken, men vet inte riktigt hur de blir med den saken.. Känner mig väldigt taggad till att gå på bolagt och köpa en feeeet whisky bara för att jag kan liksom!
Men tror inte de blir.. Ringde Emma och skulle fråga om vi skulle dricka i helgen som vi hade pratat om, men först blev de massa prat om Kiruna och bla bla bla! Sen hade hon inte tid att prata och skulle ringa sen, aja! skit samma!
Nå väl, nu ska jag kasta i mig nå lunch och nöta facebook ett tag.. Sen blir de blir de min nya hobby, spela the sims haha! :) He är som roande!
Peace!


Tisdag!

Jahaja, varit och övningskört och de gick fint! Mona skulle boka teori och uppkörning, så får veta på tisdag nästa vecka när de blir! =) Så de är bra att de är lov nu, då har jag ju massa tid på mig att plugga! :)
FIIINT!! Men jag har sagt att jag inte kommer säga till nån när de blir, så får hoppas att de kommer gå bra ändå!
Aja, nu ska jag chilla lite, har fått fucking jävla sendrag i vaden, och ont gör de ska jag säga!!
Sen blir de att umgås med cecilia in wonderland.. eller som jag kallar henne nu Greta! ;)
haha, tjarå!

BASSHUNTER v/s BIG BROTHER 2011 SWEDEN


Måndag!

Måndag och allt är som vanligt, förutom att de är lov och helt värdelöst tråkigt!
Grannarna sitter och sjunger kareoke som vanligt, så där är allt som de ska..
Och jag gör inte inte så mycket, ska kasta mig i duschen, ska bli skönt.. :) Och klacken springer omkring som jag vet inte vad, verkar iaf som att hon har kul.. :)
Får se va som händer sen, kanske umgås me nå folk annars blir de att slå på en film här hemma och bara chilla! :) Kan också vara najs! Fast nå som hade suttit fint hade varit en kall jääävla grogg! De hade man nog inte tackat nej till..
Blir att försöka ta sig i säng hyfsat tidigt så man tar sig till körskolan imorgon och övningsköra :) har nästan längtat till de! =)
aja, nu ska jag kasta mig i duschen :) tjaarååå!

Skilda världar!

Ja just ja, legat och sett skilda värlar typ hela kvällen, massa avsnitt.. men tyvärr tog de just slut, så jag ska fråga Fredde om han skulle kunna hjälpa mig lite så jag får lite mer avsnitt om de går vill säga.. :)
Förutom de så ligger Klacken och kollar på mig just nu, nå är hon som söt!
Nu ska jag kolla lite big brother och förhoppningsvis sova, känner mig dyng trött!
Peace!


Hemma i stan igen!

Jahaja, då är man hemma i stan igen... Skönt, men ändå inte!
Emma har farit till Giron, och Sally har farit till Salmis.. Så bara jag och Klacken hemma nu igen, hon går och mjaouar och jag tror att jag seriöst blir GAAALN!
Men men.. Så folket, vad gör man när man har en hel vecka ledigt? :) Kom med förslag..
Har god lust att bara fara bort, men går ju som dåligt när vi har katten här och Emma är och jobbar.. Kan ju som inte bara lämna katten och fara bort typ 32 mil,..
Aja, idag har jag då inte planerat nå så blir nog att bara vara hemma och slöa, om ingen ringer och vill hitt på nå, men de återstår att se :)

Aja, ska slösurfa lite nu :)
Peace!

Mimikry - När jag mår skit vill du ha mig då


Dålig på att uppdatera!

Varit lite dålig på att uppdatera nu ett tag, men har varit grymt fint väder ute så man vill som helst inte sitta inne vid datan utan vara ute.. Nu taggar vi bara sommaren så vi kan dra fram åk gräsklipparen! ;) hahaha!
Aja, har varit i Brännberg nu några dagar, ganska skönt faktiskt! :)
Och trevligt att umgås me morsan och Mats också, sen så får ju Sally umgås med Zacke innan hon far till Emma's by igen..
Just nu tycker jag bara att allt kan bli som vanligt, dvs.. Jag och Sally hemma när Emma jobbar, men får nog vara så här ett tag, med tanke på att Sally inte verkar komma så bra överrens med katten, men men.. Tiden går fort liksom!

Får väl börja skärpa mig lite med uppdateringarna, och uppdatera lite mer! :)
Kan ju bli kuligare...  eller hur de nu var!

Aja, nu ska jag fortsätta laga mat iaf, marinerade kortletter, pommes, sallad och säkert nån god sås till :) AWESOME!
Peeeace!

Onsdag!

Onsdag och go jävla väder ute! :)
Måste börja med att säga att jag hade jävligt tur att Sally trampade runt i morse så jag vaknade, somnade på sängen igår med datan brevid mig ( en jävla tur att jag inte har knuffat den i golvet inatt ), hade ju fan glömt att ställa klockan.. haha, så jag vaknade kring kvar över 7 och trodde jag hade försovit mig.. Men inte de! =)

Dagen har varit bra, börjar känna mig lite små sliten nu men de blir nog ändring på de tills ikväll.. Bara imorgon kvar sen är de lov! =) skönt!

Aja, ska gå ut nu en sväng och se om Mats behöver nån hjälp med taket, annars tror jag de blir att steka lite i solen bara! :)



Tisdag!

Igår (måndag) så var jag helt jävla död, hade bara sovit 2 och en halv timme, så låg vaken från 2:15 på morgonen, var nästan hemskt.. Var på skolan en lektion, sen gick ja hem, duscha och gorma på lite, tog en välbehövlig powernap! Sen kom Emma hem, vi for och hämta ut nå paket och for till Brännberg, så vi käkade där och Sally höll på att busa med Zacke :)
Sen pluggade jag lite bromsar också, for och drack kaffe och surrade med Carina, Peder och Philip och de var otroligt trevligt, fast jag var ju gode trött.. Nå iaf, sen for vi och hämtade Sally hos mamma och Mats och for hem till stan, tog en ragg eller två innan vi for hem..
Men ändå tog jag mig i säng först halv 3 typ, de är fan hemskt!

Så idag är de ju tisdag, morsan har ringt och väckt mig, och jag har dragit ut på tiden lite.. Men ska börja dra på mig nå kläder och kila ner till körskolan och prata med Mona, och höra vad hon säger.. Ska väl boka nå körlektioner och sen förhoppningsvis boka in teori prov och uppkörning!
Efter de blir de att gå till skolan och fortsätta med bromsarna, de går lite så där med de, men förhoppningsvis går de bättre än igår iaf! :)

Har börjat få massor me funderingar igen nu, efter min och Emma's diskution igår.. Typ att hennes pappa tycker att hon ska skaffa en lägenhet i Kiruna för att han tror hon får fast jobb, hade ju varit roligt för henne om hon får de.. Men tråkigt om hon hade flyttat, men de är ju förstårligt, dels får hon närmare till jobbet, slipper pendla och skulle ju bli väldigt dyrt att stå och betala 2 hyror..
Men grejen är väl de att hon trodde att jag skulle bli sur / irriterad, men har ju ingen orsak att bli de.. Men hur mycke kontakt vi skulle ha hade varit en annan sak, inte lika mycket som vi har nu iaf.. Men de är väl så de kommer bli ändå en dag? eller?, jag har ingen aning..
Jag vet bara att hojna är den bästa kompisen jag någonsin har haft, och jag blir glad för hennes skull vilket hon än väljer.. Fast skulle väl vara lite tråkigt till en början, men som sagt... De är sånt man får ta!

Så jag vet inte riktigt, antingen prata me morsan om att kolla på en nya lägenhet.. Typ en 2a eller så får jag väl flytta hem till Brännberg, vilket de nu blir är ju en annan sak, och de lär märkas då..
Vill dock helst inte ens tänka på de, känns som att jag bli deprimerad av bara tanken, men men..

Aja, nu ska jag sluta sitta och prata om de här, blir fan bara deppig.. Så nu tar jag och gör ett ryck och sticker ner till körskolan och sen skolan!
Peace..


hm!

Börjar fundera på om de här är typ dolda kameran eller nå.. Satt och pratade med en igår, vet inte om man ska kalla han vän eller vad man ska kalla han, sen skicka massa sms.. Känns som att nått inte stämmer me de här.. Men kan ju ha fel också, men alltså han av alla.. Varför skulle han skriva de han har skrivit? haha, där av jag funderar på om de är dolda kameran eller ett stort skämt..
Ja de återstår att se!

Söndag!

Jahaja söndag uti Sörbyn.. Skönt, men nå längtar man som hem litegran.. Men måste säga att de har som ändå varit kul att vara här från lördag till imorgon (måndag alltså) Jag, ida och rickard igen.. Är ju inte så ofta de händer, men när de väl händer så är de kul..
Men just nu känner jag mig lite less på en grej, och jag kan liksom inte släppa de!
Aja, blir nog skit bra!
Imorgon blir de att åka ner me lillebror och syrran till skolan, eller först hem och lämna grejerna, sen fara till skolan och sist men inte minst den roliga körskolan och pratar med Mona! :)
I lördags så var jag, Ida, Rickard, Ekbäck och Lissan till Sandträsk och snurrade runt.. Skulle gå in i glashuset som de kallas, och gamla caféet.. Sen var vi utanför sanatoriet och kollade också.. LÄSKIGT!

Aja, nu ska jag ta och chilla lite mer, kanske se big brother.. :)
Sov gott!
/ S

Chesney Hawkes - The One And Only


Spankers - Sex On The Beach


Fredag kväll!

Ja som sagt, MoDo har än en gång tagit sig till elitserien..
Ikväll blir de att ta en drink eller 2, och bara chilla! Kanske sociala med grannen eller så.. :)
Får se hur de blir med den saken, aja, nu ska jag gå och diska och duscha! ;b
Puss, tjarå!


green day - american idiot HD


Sluttest!!!!

Just nu känns allt sååå jävla awesome alltså!
Morsan skjutsade ner mig till körskolan idag, och jag gjorde sluttestet, och fick 61/70.. Antar att den blev godkänd iaf efter som att den blev grön! =)
Ojoj så satans glad jag är, nu är de bara hålla tummarna att teori prov och uppkörning går bra..
Ska ner och prata med Mona imorgon och förhoppningsvis boka!!! =)


Alicia Keys - Try Sleeping with a Broken Heart


boooordi byn!

Nå nu sitt man boordi byn, eller ligger rättare sagt!
Käkat köttsoppa me klimp till middag, hur jävla gott som helst..
Värsta familje middag eller nå, de var jag, morsan, mats, åke, tyra, ullis, vera och magnus! Så nog var de fullt runt bordet nog! =) Men de var trevligt..
Sen efter de har jag varit en sväng till familjen Bergmark och varit social, sett sveriges mästerkock och arga snickaren! :)
Nyss så kom jag iaf ut ur bastun, och just nu ligger jag i sängen med min man! :) har saknat min lilla gris.. Men han har nå skumma grejer för sig och smyger runt..
Aja, ska kramas me Zacke innan jag ska sova..
Peace!



Onsdag!

Haha jag gjorde som jag sa igår, jag diska, dammsög och skurade... sen kollade jag lite big brother live, och vad gör jag inte då.. som jag har lyckats göra varje dag hittils? Jo jag somnar! Så inte blev de mycke pluggande, sen efter ett tag Mattias och Tess, och jag var på väg till konsum, så vi for dit allihop, när vi kom tillbaka så kollade Mattias på hockey och jag och Tess satt och surrade lite skit..
Sen for dom ju hem, och jag kollade sista avsnittet av Gynekologen I Askim, så grymt rolig serie, förutom nu efter som att jag råkade börja gråta.. Men de är sånt man får ta..
Nå väl, efter de så var klockan kring 1 - halv 2 på natten, så då la jag mig och sov..
Men en sak är ju garanterat klar, idag måste jag fan ta mig i säng tidigt, helg 8-9 tiden, så kanske man är någolunda utvilad,  med lite tur alltså..

HAHA, jo just ja.. När jag ska dra upp persienderna så vad ser man inte då? DE SNÖAR!! Shit alltså, jag som hade hoppats på lite sommar snart!
De här är fan inte helt okej, Nå väl, har precis duschat iaf och nu blir de att springa ner på körskolan och plugga och göra sluttestet, och förhoppningsvis klara de! Jag vill ha ett körkort nu, helt igår eller för ett år sen!

Aja, får se hur de går med sluttestet, allt beror på hur länge jag får sitta och traggla de..
Nu ska jag fortsätta gorma på innan jag tar en fin promenad i snön..
Peace!



Soulja Boy Tell'em - Crank That (Soulja Boy)


Fyfan så skönt!

Fyfan så skönt alltså, klarat dom två sista delarna idag på R fasen.. Fick 68/70 på båda, fyfan så glad jag är just nu alltså!!!!
Dagen är planerat nu iaf, blir att diska, dammsuga och skura sen blir de att plugga hela kvällen! Imorgon ner till körskolan igen och göra slut testet! =) Och förhoppningsvis klara de, så blir de att boka teori prov och uppkörning!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! ;D


Tisdag morgon!

Igår eftermiddag / kväll blev de absolut inte mycke gjort, tog de mest lugnt.. Såg nå tv, och sen på big brother.. Jag som skulle komma i säng kring tio tiden tänkte jag, fast jag somnade till en sväng och sedan var jag klar vaken igen.. Så somna för natten kring tolv som alltid annars..
Aja, får hoppas på en tidigare kväll idag istället då, har iaf varit vaken sen ungefär 5:15 imorse, hemskt!
Nu blir de nog att ta en dusch innan man ska dra i sig nå frukost, sen körskolan..
Blir att sitta där hela dagen förhoppningsvis kommer de gå bra, kan ju alltid hoppas iaf! =)

Senare idag blir de nog bara chilla hemma och spela The sims 3 ;) ett hyfsat roligt tidsfördriv!
om inte så kan jag ju alltid städa, på tal om städa så kom jag just på att jag ska springa och boka tvätt tid innan jag går till körskolan! :) Awesome!

aja, nu dusch sen körskolan som sagt! Finns på mobilen om de mot för modan skulle vara nå! :)


Jan Wayne - Only You


Regn!

Vilket jävla skit väder de är ute, man hör bara regnet slå på fönsterbrädan ute.. Jag som tänkte gå ut på en promenad, men antingen så skjuter jag upp den eller så skiter jag helt enkelt i de..
Nå väl, haha, jo just ja.. Har ju glömt bort att käka, inte så ovanligt me mig vill säga :) Så man kanske borde ta och göra nå ätbart, kände att magen blev väldigt hungrig för tillfället..
Efter de blir de nog rygg läge, har jävulska ont i nacken och ryggen, så blir inte många knop idag!
Aja, nu mot köket och fixa ihop nå mat!
Peace!

Måndag morgon!

Hej och godmorgon!
Ja, jag säger bara vilken morgon, vakna kring halv 6 av att jag hade en katt svans i ansiktet :S De var ju iofs mindre lyckat efter som att jag tror att jag reagerar mot katten, nå iaf.. Höll på att klia ihjäl mig, suck! Så jag gick och duschade, skönt med en dusch så här på morgon kvisten :)
Sen har jag hunnit spela spel på facebook, rengjort kattlådan, gett ny mat åt Klacken, gormat på i köket, och sånt..
Jo just ja, har pratat i telefon me Emma en snärt också, men nu blir de att gå ut me soporna och sen gå mot skolan så man får nå vettigt gjort idag, får se om jag tar körskolan efter jag har varit på skolan också! :) Får se hur de går med koncentrationen..
aja, nu mot skolan!
Peace!


The Playtones "The King" (Lyrics) - Melodifestivalen 2011


Big brother!

Sådär ja, har spelat lite sims och gormat på hemma..
Men shit vilken tystnad de är sen Emma och Sally for, de är som lite små trist.. Men de är väl sånt man får ta..
Aja, nu har jag iaf tänt lite ljus och ligger i sängen med datan och inväntar big brother.. :)
Så mycke mer än så blir de inte ikväll..

/ Sara

film!

Suttit ute och stekt ett tag på balkongen, pratat lite me emma och kramats me sally innan dom får till Giron.. :)
Nå nu blir de nog att slö titta på en film tills mag värken går över, så man kan göra nånting igen!
Dra iväg ett sms och stör lite vett ja.. ;)

Puusss hejdåårå!


Söndag och solen skiner!

Riktigt jävla fint väder ute, nästan så man hade kunnat dra på sig shorts och linne och bara springa runt ute.. Men då kom jag ju på att de kanske inte är så jävla smart, så man blir sjuk och allt till råga på allt.. Nej, nej så kul ska vi inte ha de! :)
Men däremot tror jag nästan att jag ska ta och gå ut och steeka på balkongen en snärt.. De lät som ganska behagligt faktiskt! :)

peace!



Roxette - Fading Like A Flower


Less!

Jag är så fucking less just nu, jag har ont i halsen, och massssssssor me funderingar!! Alltså inget ovanligt egentligen.. Men när de blir snack om känslor, då blir de jävla hemskt..
De är verkligen nånting jag hatar att prata om, de bara är så..

Jag och Tess satt och surrade ikväll.. Vi började surra om killar..
om man vill ha "tryggheten" eller "partyt", ja men ni förstår.. Och jag är den här som vill ha tryggheten, men ändå vill jag ju ha de dära "partyt" också...
De ska liksom vara lite av en "bad boy" men han ska ju vara snäll åså också, sen ett + i kanten är ju en karl me tatueringar, såååå jävla sexigt alltså!! ;D

Iaf, när vi började prata om de där, så börja vi prata tillbaka i tiden, typ våra ex.. Visst nå saknar jag mitt ex, ibland mer och ibland mindre, och ja.. innerst inne älskar jag honom!
Men dels har de gått så satans länge sen de tog slut, och sen så vet jag inte riktigt om jag kan påstå att vi passar ihop.. Enligt Tess så gör vi de, för hon tycker alltid att jag ska ta tillbaka han..
Men de får framtiden visa, eller?

Förutom de så kan jag ju ta och säga att gilla nån så grymt mycket som man vet att man aldrig kommer få på de sättet, är hemskt!
De gör verkligen ont i hela kroppen när man tänker på de.. Men de är också sånt man får ta..

Nu vet ni iaf, att jag Sara Elisabeth Lundman, hatar att prata känslor.. Är de nånting som kan knäcka mig totalt så är de verkligen de..


Nu fortsätta sova..
peace!

Lördag! =))

Tjooo folket.. Igår, fredag vill säga.. Så var jag, emma och lisa till piteå och shoppade :) Fett najs! Tror nästan vi var in på alla kläd affärerna som finns i piteå.. Jag köpte ett helt awesome rattmuff, en nykelring på mekonomen och sånt, sen medans lisa var in på... ja vilken affär de nu var så skulle jag och emma vänta utanför, haha.. Men när lisa kom ut så var vi ju inte där, hehe..
Min telefon ringer.. "vars är ni?"
jag: haha nä men på en affär bara, vi kommer snart..
Lisa: okej, ja men jag går på cubus igen..
jag: gör så..

haha, då hade vi smitit till bolaget.. ;D så kanske blir en cider ikväll och spela guitar hero! =)
sen var vi på sune's också, fett gott!

Nå väl, idag blir de att stor städa, sen bara lugnt hemma skulle jag tro,.. skönt om inte att ta de lugnt, får se om philip kanske kommer, lite prat om de iaf, så då blir de väl att se nå film åså :) om han nu får för sig att komma iaf =)

aja, men nu ska jag börja städa och gorma på så jag blir klar nån gång.. :)
Puss, tjarå!


Sirius Black - I'm so Sexy


Killabite - Follow Me Home With Lyrics [HQ]


RSS 2.0